Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijā brīvprātīgie gatavo apjomīgu sūtījumu Ukrainas "Azov" brigādei

Oktobrī uz Ukrainu "Azov" 12.speciālo uzdevumu brigādei tiks nosūtīta apjomīga palīdzība, kas iegādāta par Latvijas iedzīvotāju un uzņēmumu ziedojumiem, aģentūru LETA informēja "Ziedot.lv".

"Azov" 12.speciālo operāciju brigādē dienē tikai brīvprātīgie. Viņi ir piedalījušies kaujās gan Mariupolē, gan visā Ukrainā. Brigādei esot grūtības ar militārā aizsardzības ekipējuma nodrošināšanu, jo vēl nesen bija spēkā ASV liegums tai piegādāt ASV ražotus ieročus, norādīja "Ziedot.lv". 

Lai brigāde spētu veikt nepieciešamās kaujas operācijas, tai vajag dažādu materiāli tehnisko aprīkojumu, tajā skaitā FPV dronus pretinieka izlūkošanai un iznīcināšanai, kā arī termiskos tēmekļus diennakts tumšajam laikam.

"Ziedot.lv" kopā ar "Support Azov Latvia" nosūtīs vairāk nekā 100 FPV dronus, četrus "Mavic 3T" dronus, nakts redzamības tēmekļus, divas apvidus automašīnas un citas preces. Tāpat tiks nosūtīts armijas ēdiens, ko ziedojuši Zemessardzes 17. un 13.bataljona karavīri.

Visu ziedojumu nogādāšanu līdz pat piefrontes joslai nodrošinās "Support Azov Latvia" kustība, kurai ir pieredze, darbojoties Ukrainas armijas atbalstam.

"Ziedot.lv" ar sūtījumu iepazīstinās mediju pasākumā 4.oktobrī plkst.11. Mediju pasākumā piedalīsies "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta, "Support Azov Latvia" pārstāvji un ziedotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas