Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Latvijai atkal tuvojas vētra, brīvdienās stipri līs

Piektdien vakarā un nakts sākumā virs Latvijas debesis īslaicīgi skaidrosies un nokrišņi mitēsies, tomēr no Dānijas uz austrumiem ļoti ātri virzīsies jauns ciklons, kura centrs nakts un rīta stundās šķērsos Latvijas dienvidu rajonus, informē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Šis ciklons naktī uz sestdienu nesīs vēl ievērojamāku vēja pastiprināšanos, tomēr visspēcīgākās vēja brāzmas skars Polijas ziemeļu rajonus, Krievijas Kaļiņingradas apgabalu un Lietuvu. Lietuvas sinoptiķi prognozē, ka valsts rietumu daļā gaidāmas vēja brāzmas 28-32 m/s.

Latvijā nakts otrajā pusē un no rīta vēja brāzmas 20-23 m/s gaidāmas valsts dienvidu rajonos. Arī nākamajā naktī vietām Latvijā gaidāms stiprs lietus, tas galvenokārt skars jūras piekrasti un valsts dienvidaustrumu rajonus. Sestdien dienā pa laikam vēl līs, tomēr nokrišņi vairs nebūs stipri. Lietus mākoņi Latviju pārstaigās arī svētdien, vairāk līs Kurzemē Baltijas jūras piekrastē un Vidzemē Rīgas līča piekrastē; brāzmainais vējš būs jau pierims, bet gaiss gan neiesils vairāk par +10...+13 grādiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas