Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Latvijai tuvojas jauna vētra

Tuvākajā diennaktī Baltijas jūrai no rietumiem tuvosies aktīvs ciklons, kas uz Latviju atnesīs šī gada pirmo vētru. Stiprākās vēja brāzmas gaidāmas trešdienas rītā piekrastes rajonos, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu dati.

Naktī uz trešdienu sākot no Kurzemes piekrastes ievērojami pastiprināsies dienvidu, dienvidrietumu vējš. Ar ciklonu saistītās mākoņu zonas teritorijas lielākajā daļā brīžiem nesīs slapju sniegu un lietu. Autovadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo austrumos veidosies neliels apledojums, daudzviet ceļi būs slideni, turklāt atsevišķos rajonos nokrišņu vai miglas laikā redzamība būs pasliktināta. Spēkā pieņemsies dienvidu, dienvidaustrumu vējš, kas daudzviet brāzmās pūtīs 15-19 m/s, bet jūras piekrastē jau sasniegs vētras spēku (20-24 m/s).

No rīta un dienā brāzmainais vējš iegriezīsies no dienvidrietumiem, rietumiem, un gaidāma tālāka tā pastiprināšanās. Teritorijas lielākajā daļā vēja brāzmas sasniegs 17-22 m/s, piekrastē pat 25-30 m/s, kas atbilst stiprai vētrai. Debesis aizvien klās mākoņi, kas nesīs nelielu īslaicīgu lietu.

Stiprs vējš brazmās līdz 20-22 m/s saglabāsies arī naktī uz ceturtdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas