Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Latvijas dalība pieredzes apmaiņas programmā ar Ziemeļvalstīm izmaksās 10 638 eiro

Valdība otrdien atbalstīja Ekonomikas ministrijas (EM) priekšlikumu ministrijai uzņemties papildu valsts budžeta saistības un slēgt līgumu ar Ziemeļu Ministru padomi par projektu Labās prakses un pieredzes apmaiņa konkurences tiesību, tirgus uzraudzības, akreditācijas un standartizācijas jautājumos, kura kopējās izmaksas plānotas 10 638 eiro apmērā.

Valdība šodien uzklausīja EM ziņojumu par papildu valsts budžeta saistību uzņemšanos Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programmas Valsts administrācija līdzfinansētā projekta Labās prakses un pieredzes apmaiņa konkurences tiesību, tirgus uzraudzības, akreditācijas un standartizācijas jautājumos īstenošanai.

Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programma Valsts administrācija ir izveidota, lai veicinātu labās prakses, zināšanu un pieredzes nodošanu, veidotu sadarbību, vienādotu darba standartus un uzlabotu Baltijas jūras reģiona konkurētspēju globālajā pasaulē.

Programmas laikā tiek izsludināti projektu konkursi, kuros piedalās šādas Baltijas Jūras reģiona valstis - Somija, Zviedrija, Dānija, Norvēģija, Islande, Igaunija, Latvija un Lietuva, kā arī autonomās teritorijas - Ālandu salas, Fēru salas un Grenlande. Projekta pieteikuma apstiprināšanas gadījumā Baltijas valstu pārstāvji dodas pieredzes apmaiņas vizītēs par aktuālajiem jautājumiem uz divām Ziemeļvalstīm, kuru institūcijas ir apstiprinājušas dalību, organizējot pieredzes apmaiņas vizītes.

Projekta Labās prakses un pieredzes apmaiņa konkurences tiesību, tirgus uzraudzības, akreditācijas un standartizācijas jautājumos laikā ir paredzēts īstenot EM pieredzes apmaiņas vizītes Zviedrijā un Somijā.

Valdība šodien lēma atļaut EM uzņemties papildu valsts budžeta saistības un slēgt līgumu ar Ziemeļu Ministru padomi par projekta Labās prakses un pieredzes apmaiņa konkurences tiesību, tirgus uzraudzības, akreditācijas un standartizācijas jautājumos īstenošanu. Projekta kopējās izmaksas plānotas 10 638 eiro apmērā, tai skaitā 60% jeb 6383 eiro nodrošina Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programmas finanšu palīdzība, bet 40% jeb 4255 eiro ir nacionālais līdzfinansējums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas