Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Līdz ar kopbraukšanas regulējuma stāšanos spēkā Latvijā, visticamāk, gaidāmas izmaiņas Taxify lietotnē

Līdz ar kopbraukšanas pakalpojuma regulējuma stāšanos spēkā Latvijā, visticamāk, gaidāmas izmaiņas Taxify lietotnē, aģentūrai LETA pauda Taxify pārstāvis Juris Krūmiņš.

"Līdz ar likuma stāšanos spēkā klienti, visticamāk, varēs sagaidīt izmaiņas lietotnē, kas nošķirs abus pakalpojumus - privātos vadītājus un taksometrus," sacīja Krūmiņš.

Viņš norādīja, ka atbilstoši regulējumam par taksometru pakalpojumiem - tāpat kā līdz šim - varēs norēķināties gan ar skaidru naudu, gan izmantojot automātisko maksājumu lietotnē. Savukārt par privāto vadītāju jeb kopbraukšanas braucieniem varēs norēķināties tikai elektroniski ar lietotnes starpniecību.

Jau ziņots, ka Saeima ceturtdien, 28. septembrī, galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Autopārvadājumu likumā, kas paredz ieviest kopbraukšanas pakalpojuma regulējumu, nosakot izstrādāt nozarei saistošos Ministru kabineta noteikumus līdz 2018. gada 1. martam.

Taxify pārstāvji pauda gandarījumu par pieņemtajām izmaiņām, norādot, ka turpmāk tādas mobilās lietotnes kā Taxify arī Latvijā, līdzīgi kā tas notiek citur pasaulē, paralēli taksometru pakalpojumiem varēs piedāvāt privāto autovadītāju pakalpojumus, būtiski paplašinot piedāvājumu un klientu izvēles iespējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas