Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Līdzšinējais vēstnieks Krievijā Edgars Skuja diplomātiskās gaitas turpina Austrijā

Šovasar Latvijas vēstnieks Austrijā Edgars Skuja ceturtdien svinīgā ceremonijā Austrijas Federālā prezidenta kancelejā Hofburgas pilī iesniedza akreditācijas rakstu Austrijas Federālajam prezidentam Haincam Fišeram (Heinz Fischer), portālu Diena.lv informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Fišers sarunā ar Latvijas jauno vēstnieku Austrijā pozitīvi novērtēja Latvijas un Austrijas divpusējās attiecības, izsakot atbalstu to stiprināšanā arī turpmāk, jo īpaši ekonomiskās sadarbības jomā. Tika pārrunāta arī augstākā līmeņa vizīšu apmaiņa, un vēstnieksSkuja nodeva Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa ielūgumu Austrijas Federālajam prezidentam apmeklēt Latviju 2014.gada vasarā.

Skuja izteica pateicību Fišeram par sniegto politisko atbalstu Latvijas iestāšanās procesā OECD, kā arī pievienošanās eirozonai. Sarunā Austrijas Federālais prezidents augstu novērtēja plaši pārstāvēto un izcilo Latvijas operdziedātāju, režisoru un diriģentu radošo darbību Austrijā, pavēstīja ĀM.

Skuja bija Latvijas vēstnieks Krievijā līdz šā gada vasarai, kad par jauno Latvijas vēstnieci Krievijā kļuva iepriekšējā ĀM valsts sekretāra vietniece Astra Kurme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas