Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lielākā Liepājas metalurga akcionāra jubileju apmeklē Zatlers, Kravcovs un Vešņakovs

Sestdien notika Liepājas metalurga lielākā akcionāra Sergeja Zaharjina jubilejas svinības. Zaharjins par savas 60. dzimšanas dienas norises vietu izvēlējās Liepājas centrā esošo pašvaldībai piederošo Latviešu biedrības namu. Lūgto 150 viesu vidū bija arī Liepājas mērs Uldis Sesks. Kā sestdien novēroja TV3 raidījums Nekā personīga, jubileju pagodināja arī citas Latvijas un arī ārvalstu amatpersonas.

Uz balli Liepājas latviešu biedrības namā jubilārs Liepājas metalurga lielākais akcionārs un padomes priekšsēdētājs Zaharjins atbrauca ar savu privāto automašīnu. Pie stūres dēls – Aleksejs, kurš ir Liepājas metalurga padomes priekšsēdētāja vietnieks. Lūgto 150 viesu vidū, uzņēmuma augstākā līmeņa menedžments, valdes priekšsēdētājs Valērijs Terentjevs, arī izpilddirektors Leons Ptičkins.

Dažus Liepājas metalurga padomes locekļus, kā Gunti Vilnīti uz Liepāju atvizināja autobuss ar Liepājas metalurga sporta kluba logo. Uzņēmuma juriste un galvenā ekonomiste ierodas ar savu transportu. Zaharjinu viņa 60 gadu jubilejā pagodināja arī sens kolēģis Liepājas metalurgā, bijušais Saeimas deputāts Valērijs Kravcovs.

Zaharjina dzīrēm jau sitot augstu vilni, krēslā pie Liepājas latviešu biedrības nama piestāja Krievijas vēstniecības auto, no kura izkāpa vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs. Viens no pēdējiem atbrauca Saeimas deputāts, Nacionālās drošības komisijas vadītājs Valdis Zatlers. Viņš pie Zaharjina ieradies kā pie valstiski nozīmīga uzņēmuma vadītāja. Cieņpilnās attiecības Zatlers nevēlas jaukt ar darbu, lai gan taču ir vairāk nekā skaidrs, ka Zatlera dibinātā Reformu partija būs viena no tām, kas izlems, vai Zaharjina kontrolēto Liepājas metalurgu glābt par budžeta naudu, vai nē, informēja Nekā personīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas