Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Liepājā kāda pastniece imitējusi pašas aplaupīšanu

Kāda pastniece Liepājā ar savu ģimeni izplānojusi, kā tikt pie 2800 latiem, kas domāta pensiju izmaksai. Policija atklājusi, ka saņemtā informācija par laupīšanu tomēr izrādījusies viltota, kuru centušās veikt kopumā piecas personas.

10.oktobrī plkst.  09:10  policija saņēma informāciju, ka Liepājā, Ložmetējnieku ielā, nepazīstams vīrietis 1969.gadā dzimušai pastniecei iepūtis sejā asaru gāzi, pēc kā nolaupījis pasta somu  ar pensiju izmaksām  paredzēto naudu.

Operatīvo pasākumu rezultātā policijas darbinieki noskaidroja, ka patiesībā laupīšana nav notikusi, informē  Valsts policijas pārstāve Jolanta Knīse. Jau sākotnējās cietušās liecības  un notikušā apstākļi radījuši aizdomas par iespējamu šīs laupīšanas inscenējumu.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros pašlaik noskaidrots, ka pastniece kopā ar saviem ģimenes locekļiem un paziņām vienojušies par sadarbību, izstrādājuši rīcības plānu,  lai tiktu pie, viņuprāt,  vieglas naudas. Kopumā noziedzīgajā nodarījumā iesaistītas piecas personas, tai skaitā viena nepilngadīga jauniete. Šobrīd, izvērtējot visu iesaistīto personu lomu notikušajā un citus objektīvus apstākļus, apcietinājumā atrodas divi vīrieši. Viena persona, kurai nodota nauda, tiek meklēta.  Turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas