Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Liepājas pašvaldība vēl aktīvāk informēs iedzīvotājus par pazudušo Ivanu

Neskatoties uz plašo informāciju medijos, pilsētvidē un pašvaldības digitālajos kanālos - liela daļa sabiedrības joprojām nav informēta par faktu, ka nedēļas nogalē Liepājā pazudis piecgadīgais Ivans Berladins, iespējams, tādejādi, paildzinot bērna atrašanas laiku. Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija un Liepājas pilsētas Pašvaldības policija, konsultējoties ar Valsts policiju (VP), ir nolēmusi veikt vēl plašāku sabiedrības informēšanu.

Sakarā ar to, ka ne visi Liepājas iedzīvotāji ikdienā lieto digitālos medijus, kuros informācija izplatās visātrāk, Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem uzsākusi aktīvu sabiedrības informēšanu, uzrunājot iedzīvotājus viņu mājokļos - gan ievietojot informāciju par pazudušo bērnu pastkastītēs, gan informējot par faktu klātienē.

Šobrīd VP lūdz brīvprātīgo grupas iesaistīties informācijas izplatīšanā par piecgadīgā zēna pazušanu, nevis meklēšanas darbos -  meklēšanas procesu atstājot apmācītu cilvēku pārziņā.

Tāpat pazudušā piecus gadus vecā zēna Ivana Berladina meklēšanai liepājnieki aicināti dalīties arī ar video, kas uzņemti sākot no 30.jūnija Liepājā un tās apkārtnē, informē Valsts policija.

Savukārt tos iedzīvotājus, kuri dzīvo ārpus Liepājas, policija aicina dalīties ar tiem videomateriāliem, kuros šajā laika posmā ir fiksēts zēns, kurš varētu būt Ivans Berladins. Videomateriālus varat nodot VP  rīcībā, sūtot uz e-pastu [email protected] vai, ierodoties un nododot tos klātienē, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Bāriņu ielā 3, Liepājā.

Ivana Berladina meklēšana turpinās - šobrīd  Liepājas pilsēta un tās apkārtne ar brīvprātīgo palīdzību ir pārmeklēta vairākas reizes un, analizējot situāciju, VP bērna meklēšanu turpinās ar policijas metodēm. Tiek apsvērta iespēja atkārtoti pārmeklēt ūdenstilpnes un purvus. Šo vietu pārmeklēšanai nepieciešama speciālā tehnika un īpaši apmācīti cilvēki, līdz ar to brīvprātīgie šajā posmā policijai palīdzēt nevar. Brīvprātīgie savu ieguldījumu ir devuši, par to liels paldies. 

Top komentāri

LAI IVANA MTĀTEI NOSRĀGSTOT...
L
LAI IVANA MTĀTEI NOSRĀGSTOT, DĒLS VĒL KAPOS RĀDĪTOS !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas