Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Liepājas tiesa neapcietina bērnu sabraukušo autovadītāju

Liepājas tiesa pirmdienas vakarā noraidījusi policijas lūgumu apcietināt vīrieti, kurš sestdien uz gājēju pārejas ar auto uzbrauca bērnu ratiņiem, nāvējoši traumējot bērnu.

Vīrietim kā drošības līdzeklis piemērota uzturēšanās noteiktā dzīvesvietā, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieks Gints Ešenvalds.

Pēc drošības līdzekļa noteikšanas vīrietis atbrīvots.

Policija gan uzskata, ka vīrietis bija jāapcietina, ņemot vērā to, ka autovadītājs no negadījuma vietas bēga un bojā gāja bērns, sacīja Ešenvalds.

Jau vēstīts, ka autovadītājs, kurš pēc negadījuma aizturēts uz divām diennaktīm, atzinis savu vainu traģiskā negadījuma izraisīšanā.

Vīrietis policijai klāstījis, ka braucis ar ātrumu aptuveni 55 kilometri stundā un sadursme ar bērna ratiņiem notikusi, kad viņš apbraucis priekšā braucošu automašīnu, kura pirms gājēju pārejas sākusi bremzēt.

Policija vēl uzklausīs vairāku negadījuma liecinieku liecības.

Traģiskais negadījums noticis sestdien ap plkst.16.40 Liepājā, Raiņa ielā. "Mazda 323" auto uz gājēju pārējas uztriekusies bērnu ratiņiem, kurus stūmusi kāda sieviete. 2009.gadā dzimušais puika miris. Vadītājs no notikuma vietas mēģinājis bēgt, taču viņu aizturējuši negadījuma aculiecinieki. Policija noskaidrojusi, ka auto vadījis 1982.gadā dzimušais Deniss.

Automašīnu vīrietis neesot vadījis alkohola reibumā, taču ekspertīzē noteiks, vai vīrietis nav lietojis kādas citas apreibinošas vielas.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas