Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LMT sola palīdzēt Sprūdžam uzlabot mobilo sakaru lietošanas pieredzi

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (Reformu partija) pirmdien mikroblogošanas vietnē Twitter izteicās, ka, braucot uz Latgali, ir slikts mobilo sakaru operatora - Latvijas mobilā telefona (LMT) pārklājums. LMT pārstāvis savukārt norādīja, ka ministram palīdzēs uzlabot mobilo sakaru lietošanas pieredzi.

"Gandrīz katru nedēļu, dažkārt pat vairākkārt, braucot uz Latgali, pa ceļam nav iespējams strādāt sliktā balss un datu LMT pārklājuma dēļ," Twitter rakstīja E.Spūdžs.

Savukārt LMT viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis norādīja, ka uzņēmums noteikti sazināsies ar ministru un "noteikti palīdzēsim viņam uzlabot mobilo sakaru lietošanas pieredzi". "Posmā no Rīgas līdz Daugavpilij uzstādītas aptuveni 40 LMT bāzes stacijas, no Rīgas līdz Rēzeknei – vairāk nekā 30. Pēdējos gados tieši Latgalē veikti apjomīgākie infrastruktūras uzlabojumi. Piemēram, pērn tur tika uzstādīta 71 jauna bāzes stacija – vairāk nekā jebkurā reģionā, neskaitot Rīgu," norādīja I.Pūķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas