Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mārketinga eksperti pulcēsies Mārketnīcas viesistabā arī aprīlī

23. aprīlī teātra klubā Hamlets norisināsies jau otrais _Mārketnīcas viesistabas _pasākums, kurā pulcēsies mārketinga speciālisti. Aprīlī kopā ar moderatoru Jāni Kļaviņu tiks apskatīta tēma par to, kā sasniegt auditoriju. 

Pasākuma moderators, Inspired Academy lektors Jānis Kļaviņš skaidros un veidos diskusiju ar pasākuma apmeklētājiem par to, kādi ir segmentācijas principi un pētījumi, kas svarīgāks - tēmēts saturs vai tēmēts mediju plāns, kā arī, kā pakārtot saturu atbilstoši mediju kanāliem un to lietotājiem. Otrajā daļā ar pieredzes stāstu par klientu segmentāciju dalīsies Pica LuLu mārketinga vadītāja Inese Vētra.

"Projekts Mārketnīca savu darbību uzsāka pirms diviem gadiem, lai mārketinga, reklāmas un komunikācijas speciālistiem piedāvātu vienotu platformu pieredzes, informācijas un kontaktu apmaiņai. Pēc labajām klientu atsauksmēm esam izlēmuši ideju attīstīt un tikšanās rīkot biežāk, lai kopīgi veicinātu nozares attīstību un uzņēmumu speciālistiem palīdzētu rast panākumu atslēgu šodienas pārmaiņu laikmetā,” tā projekta galvenā organizatore, iDEA HOUSE events vadītāja Unda Krieviņa.

Turpmākajos Mārketnīcas viesistabas pasākumos tiks apskatītas šādas tēmas: Mārketinga kampaņas efektivitātes mērīšana: vai tā ir sasniegusi nospraustos mērķus? (21. maijs), Klients ir zelts: kā iegūt lojālu klientu? (18. jūnijs). Savukārt 15. oktobrī notiks ikgadējā konference Mārketinga un komunikācijas ekspertu diena.

Ar plašāku informāciju par 23. aprīļa pasākumu Trāpi tieši mērķī: kā sasniegt auditoriju? iespējams iepazīties www.marketnica.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas