Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Mārupē ekspluatācijā nodota pamatskolas piebūve

Mārupes pagastā trešdien ekspluatācijā nodota Mārupes pamatskolas piebūve ar sporta halli, plašu ēdamzāli, bibliotēku un vairākiem mācību kabinetiem. Šis projekts vietējai pašvaldībai izmaksāja 2,5 miljonus latu un ir viens no šī gada vērienīgākajiem projektiem izglītības jomā pagastā. Mārupes pamatskola atrodas Tīrainē, un līdz ar šī objekta pabeigšanu piepildījies daudzu paaudžu tīrainiešu sapnis par jaunu sporta halli un citām skolai nepieciešamām lietām.

Celtniecību sāka pagājušajā gadā, un šos darbus uzticēja firmai ARMT. Lielāko daļu līdzekļu celtniecībā ieguldīja Mārupes pagasts no sava budžeta, 260 tūkstoši latu saņemti no valsts budžeta. Šogad te sākts vēl viens vērienīgs projekts — Mārupes vidusskolas jaunā korpusa būvniecība. 2,2 miljonu vērto būvi plānots pabeigt nākamajā gadā. Kopā ar Ķekavas, Ogres un Tukuma pilsētām Mārupes pagasts iesaistījies arī privātās publiskās partnerības projektā par jauna bērnudārza celtniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas