Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Māsa un brālis atraduši viens otru pēc 90 gadiem

91 gada vecais Īrijas iedzīvotājs Harijs Hokberns veicis 14 000 kilometru, lai satiktos ar savu māsu, Noru, kura dzīvo Austrālijā, ziņo ārvalstu mediji. Brālis un māsa iepazinās, kad viņiem jau bija pāri 90.

Harijs visu mūžu uzskatīja, ka ir vienīgais bērns ģimenē. Vīrietis ticēja, ka viņa tēvs Frederiks, dienot gājis bojā, kad Harijs bija mazulis. Tikai pavisam nesen Harijs uzzināja, ka viss ir pavisam citādi. Atrast vienam otru palīdzēja organizācija Wokingham Remembers, kas palīdz kara veterāniem radinieku meklēšanā. Iesniegumu organizācijai gandrīz vienlaikus iesniedza Harija un Noras meitas.

Harijs uzzināja, ka viņa tēvs nebija gājis bojā, bet 1929. gadā pārcēlies uz Angliju, kur apprecējās otro reizi. Savukārt 1930. gadā pasaulē nāca Frederika meita Nora, kura šobrīd dzīvo Austrālijā kopā ar saviem trim bērniem.

"Tas man bija emocionāls pārdzīvojums. Manā vecumā šādas ziņas līdzinās šokam. Es apraudājos, uzzinot, ka man ir māsa," sacīja Harijs. "Viņa pasaule sagruva, kad nomira mana māte, bet tikšanās ar Noru noteikti kļuvusi par vienu no nozīmīgākajiem brīžiem viņa dzīvē. Brīnumaini, kad šādas lietas ar tevi notiek 92 gadu vecumā!" atzīst Harija meita Širlija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas