Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Maskavā prezentē tūrisma iespējas Latvijā

Latvijas vēstniecība Krievijā, gatavojoties jaunajai ziemas tūrisma sezonai, organizējusi semināru par tūrisma iespējām Latvijā. Seminārā piedalījās vairāk nekā 50 Krievijas tūrisma firmas, kas ir akreditētas vēstniecībā un strādā Latvijas tirgū.
Semināru atklāja vēstnieks Edgars Skuja, paužot gandarījumu par līdzšinējo veiksmīgo sadarbību ar Krievijas tūrisma firmām, kā arī aicinot aktīvi izmantot Latvijas piedāvājumu jaunajai ziemas tūrisma sezonai. Programmā bija iekļautas Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA), Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas, Live Riga, airBaltic un Spāre, kā arī Rīgas Meži pārstāvju prezentācijas.
Semināra informatīvo daļu noslēdza vēstniecības Konsulārās daļas vadītāja Ulda Simsona prezentācija par vēstniecības un tūrisma operatoru praktiskās sadarbības jautājumiem. U.Simsons informēja, ka šā gada pirmajos deviņos mēnešos vēstniecība ir saņēmusi vairāk nekā 56 000 vīzu pieteikumus, kas ir gandrīz par 12 000 pieteikumiem vairāk nekā iepriekšējā gada tādā pašā laika periodā. 

Kā atzina arī TAVA pārstāve, 2010./2011.gados tūristu pieplūdums no Krievijas ir palielinājies par 76% un šobrīd Krievija ieņem pirmo vietu starp tūrisma tirgiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas