Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Matīsa: Zatleram bija jāaiziet

Zatlera uzrunu politikas eksperte Vita Matīsa noskatījās TV tiešraidē tāpat kā tūkstošiem pilsoņu, ieinteresēta un pārsteigta. Pirmo reizi prezidents neesot izskatījies pēc sausa ierēdņa, un teiktos vārdus „laidis caur sevi”.

„Daži viņam noticēja, daži, iespējams, ne,” Matīsa piebilst, taču skaidrs viens – uzplēstas visai sabiedrībai tik sāpīgas brūces un it kā dota arī iespēja ārkārtas vēlēšanās iebalsot godīgāku Saeimu. Vai nākamais parlaments būs labāks, vai pat sliktāks, – to neviens neņemas minēt. Matīsa domā, ka svarīgākais ir pavisam kas cits... Tas, ka patiesības vārdi par valsts nozagšanu pirmo reizi izskanējuši no tik augstas tribīnes. Zatlers, viņasprāt, savu patiesības nesēja darbu tomēr nebija paveicis līdz galam. Taču viņam vēl ir iespēja...

Lasiet SestDienā interviju ar Matīsu par to, kas īsti notika Latvijā 28.maijā! Vieni šajā izšķirošajā sestdienas vakarā dziedājuši Dievs, svētī Latviju! un līksmojuši par vēl vienu revolūciju. Citi saukuši Zatleru par pirātu, vēl citi skeptiski smīnējuši – jā, Zatlers, viņš sācis karagājienu pret korupciju, bet viņam arī ir savtīgs nolūks, tāpēc atkal tiekam izmantoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas