Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Meklēs reģiona labākos startup uzņēmējus

Digital Freedom Festival, turpinot sadarbību ar pasaules vadošo akceleratoru 500 Startups (ASV) un starptautisko uzņēmēju, investoru un mentoru apvienību Rockstart (Nīderlande), aicina sēklas stadijas startup uzņēmumus pieteikties konkursam. Pieteikšanās sacensībām - līdz 18. oktobrim, finālā iekļuvušie uzņēmumi tiks izziņoti 1. novembrī. Lielais fināls - Digital Freedom Festival Investoru dienas ietvaros 15. novembrī.

Digital Freedom Festival līdzdibinātāja un Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas Startin.lv valdes locekle Dagnija Lejiņa: "Esam gandarīti turpināt sadarbību ar mūsu uzticamajiem partneriem 500 Startups un Rockstart. Nokļūt pie 500 Startups ir kā nokļūt garas rindas priekšā. Tas vairo uzticību arī investoru acīs un dod nenovērtējamu personisko pieredzi un izaugsmi. Iesaku nešaubīties un piedalīties konkursā, jo 80% no uzvaras arī ir cīņa par uzvaru!"

500 Startups konkursam var pieteikties sēklas stadijas uzņēmumi ar izstrādātu produkta prototipu, kam veikti testi. Labākie 3-5 uzņēmumi, kuri izturēs pirmo atlases kārtu, iegūs iespēju prezentēt savu ideju vietējiem un starptautiskiem investoriem, medijiem un citiem festivāla apmeklētājiem. Uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz fināla atlases kārtas interviju Silīcija ielejā iekļūšanai nākamajā akceleratora "iesaukumā", lai cīnītos par iespēju iegūt pasaules klases mentoringu, 150 000 ASV dolāru finansējumu un dalību 4 mēnešu akcelerācijas programmā.

500 Startups partneris Marvins Liao: "Esmu liels Digital Freedom Festival cienītājs, un dalību šajā festivālā varu ieteikt jebkuram tehnoloģiju entuziastam. Tieši tāpēc 500 Startups ir festivāla atbalstītāju vidū jau trešo gadu!"

Pieteikuma anketa atrodama, klikšķinot šeit.

Rockstart konkursam var pieteikties uzņēmumi, kas darbojas viedās pārvietošanās (Smart Mobility), enerģētikas vai mākslīgā intelekta nozarēs, ir izstrādāts produkta prototips un veikti tā testi.

Konkursa uzvarētāji iegūs iespēju piedalīties fināla atlases kārtā, iekļūšanai Rockstart 6 mēnešu programmā Nīderlandē. Akcelerācijas programmas ietvaros uzņēmums saņems 20 000 eiro naudas balvu, 80 000 eiro netiešo finansējumu par biroja telpu īri un mentoru atbalstu, kā arī vairāk nekā 50 dažādu citu atbalsta rīku, kuru kopējā vērtība ir aptuveni 100 000 eiro. Tāpat papildu programma ļaus pretendēt uz nākamajām investīcijām 500 000 – 1 miljona eiro apmērā.

Rockstart līdzdibinātājs un vadītājs Rūns Teils: "Digital Freedom Festival ir lieliski organizēts pasākums cilvēkiem, kas vēlas mainīt pasauli, novatoriem, radošiem domātājiem. Festivāla intīmā atmosfērā un estētiskā vide ir ideāli piemērota lietderīgu kontaktu veidošanai. 

Pieteikuma anketa Rockstart konkursam pieejama, klikšķinot šeit.

Dalība konkursos dos iespēju pilnveidot savu ideju un prezentēšanas spējas, iegūt produkta novērtējumu no industrijas pārstāvjiem un ekspertiem, piekļūt pasaules mēroga kontaktiem un investoriem.

Pagājušajā gadā 500 Startups konkursa galvenie uzvarētāji bija Latvijas jaunuzņēmums Asya, savukārt Nīderlandes akceleratora Rockstart konkursā uzvaras laurus plūca CostPocket no Igaunijas.

Jaunuzņēmuma Asya izpilddirektots Ēvalds Urtāns uzsver: "Dalība Digital Freedom Festival mums deva plašu redzamību medijos, kontaktus pasaules vadošajās akcelerācijas programmās un daudz agrīno beta lietotāju pirms asya.ai lietotnes faktiskās palaišanas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas