Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Mikroautobuss notriec sievieti un uzbrauc diviem apgaismes stabiem

Svētdien no rīta Rīgā, Maskavas ielā mikroautobuss Mercedes Benz, nobraucot no brauktuves, notrieca kādu vecāka gadagājuma sievieti un divus apgaismes stabus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse, automašīna pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no brauktuves, traumējot 1937.gadā dzimušu sievieti. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kopumā svētdien Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, septiņos no tiem cietuši kopumā septiņi cilvēki. Vairāk nekā puse no negadījumiem - 27 - reģistrēti Rīgā.

Svētdien Engures novada Smārdes pagastā autoceļa Jelgava-Tukums 46.kilometrā 1962.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīna Opel Vectra uzbrauca 1983.gadā dzimušam gājējam, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Kā norāda policija, vīrietis šķērsojis ceļa braucamo daļu tuvu braucošas automašīnas priekšā.

Pagājušajā diennaktī, Latvijas Republikas proklamēšanas dienā par braukšanu reibumā aizturēti 32 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem 17 bijuši autovadītāji, bet 15 reizes braucam reibumā pieķerti riteņbraucēji un motorolleru vadītāji.

Rīgā, Zemgales un Latgales reģionos braucot reibumā pieķerti pa trim autovadītājiem, Vidzemes reģionā - astoņi, bet Kurzemē valsts svētkos iereibuši autovadītāji nav pieķerti.

Pagājušajā diennaktī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu policija noformējusi 161 protokolu. Visvairāk ātruma pārsniedzēju bijis Vidzemes reģionā - 58, Rīgā noformēti 33 protkoli, Zemgales reģionā - 42, Latgalē - 20, bet Kurzemes reģionā - astoņi protokoli.



    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas