Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ministrijas šogad neplāno rīkot Ziemassvētku balles

Ministrijās arī šogad nenotiks Ziemassvētku un Jaunā gada balles, un, ja arī kādā valsts iestādē atzīmēs svētkus, tam tiek solīts netērēt valsts budžeta līdzekļus, aģentūra BNS uzzināja, aptaujājot ministrijas.

Ekonomikas ministrija arī šogad neplāno rīkot Ziemassvētku balli, taču tās darbiniekiem svētku atzīmēšanas pasākums tomēr būs, aģentūrai BNS pastāstīja Ekonomikas ministrijas (EM)  Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena.

Viņa teica, ka darbinieki savāks pasākumam nepieciešamo finansējumu un sarīkos nelielus svētkus. "Šogad mums ministrijas darbinieki savāks naudiņu pasākumam, tautas valodā sakot, sametīsies pa latiņam un sarīkos kolektīvam pasākumu ar nelielu vadības uzrunu un piparkūkām. Taču balle noteikti nav plānota," sacīja Urpena.

Zemkopības ministrijas (ZM) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece aģentūrai BNS norādīja, ka arī šogad, sagaidot gada nogales svētkus, ministrija darbiniekiem svētku balli nerīkos. Muceniece atgādināja, ka ZM Ziemassvētku balli darbiniekiem nav rīkojusi arī pagājušajā un aizpagājušajā gadā.

Savukārt ZM pārraudzībā esošais Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) kolektīvs svinēs Ziemassvētkus arī šogad, aģentūrai BNS pavēstīja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Anna Joffe. Viņa minēja, ka balles izmaksas PVD darbinieki segs no saviem līdzekļiem. "PVD darbinieki, saglabājot kolektīva gadu gaitā izveidojušās tradīcijas, tiksies kopīgā pasākumā un par to maksās tikai un vienīgi no personīgajiem līdzekļiem," sacīja Joffe. Vienlaikus viņa uzsvēra, ka svētku prēmijas PVD darbiniekiem šogad netiks izmaksātas.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomniece Inese Auniņa aģentūru BNS informēja, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija šogad darbiniekiem iecerējusi rīkot Ziemassvētku pasākumu. Pēc viņas teiktā, pasākumu plānots organizēt tā, lai dalības maksa pilnībā segtu visas ar to saistītās izmaksas.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Aleksis Jarockis aģentūrai BNS norādīja, ka arī FM balle šogad netiks rīkota.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka tā dēvētajos treknajos gados greznas Ziemassvētku balles valsts iestādēs bija visai bieža parādība, tostarp tam tika tērēti pat valsts budžeta līdzekļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas