Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Motociklisti nespēj novaldīt savus spēkratus

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, tostarp divi motociklisti nav varējuši novaldīt savus spēkratus, savukārt kāds autovadītājs nāvējoši traumējis gājēju, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Grobiņas novadā, Medzes pagastā uz autoceļa Liepāja-Šķēde 1984.gadā dzimis vīrietis nenovaldīja motociklu un krita. Rezultātā cieta motocikla vadītājs un pasažiere - 1988.gadā dzimusi sieviete. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Siguldas novadā uz Vidzemes šosejas 1968.gadā dzimis vīrietis ar motociklu Harley Davidson nobrauca no ceļa un apgāzās. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts motocikla vadītājs.

Virse informē, ka Ogrē, Rīgas un Raiņa ielas krustojumā 1989.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu BMW 525 un uzbrauca aptuveni 75 gadus vecai, pagaidām nenoskaidrotai sievietei. Pēc negadījuma sieviete smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā, kur mediķiem cietušās dzīvību neizdevās glābt.

Savukārt Varakļānu pagastā autoceļa Jēkabpils-Rēzekne 46.kilometrā 1961.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Volkswagen Golf nenovaldīja automašīnu un nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta pasažiere 1929.gadā dzimusi sieviete, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens gājis bojā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas