Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Nākamnedēļ Latvijā gaiss var iesilt līdz +27 grādiem; daudzviet uzlīs

Septembra pirmajā nedēļā Latvijā ieplūdīs nedaudz siltāks un mitrāks gaiss, debesis bieži segs mākoņi un vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes, vēsta jaunākā Global Forecast System prognoze.

Pirmā skolas diena vietām sāksies ar miglu, pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra paaugstināsies no +9..+16 grādiem rītā līdz +20..+25 grādiem pēcpusdienā. Vietām - ar lielāko varbūtību austrumu novados - iespējams īslaicīgs lietus.

Sagaidāms, ka turpmākās dienas būs mākoņainākas, daudzviet uzlīs, lokāli gaidāmas pērkona lietusgāzes. Gaisa temperatūra naktīs nenoslīdēs zem +10 grādiem un siltākajās dienās, biežāk uzspīdot saulei, var paaugstināties līdz +22..+27 grādiem.

Pārsvarā saglabāsies lēns vējš, diennakts tumšajā laikā dažviet sabiezēs migla.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka vietām Latvijas centrālajā daļā, tajā skaitā Rīgā, mežos saglabāsies augsta ugunsbīstamība.

Atbilstoši provizoriskiem datiem šī gada meteoroloģiskā vasara ir garākā Latvijas vēsturē. Meteoroloģiskais rudens iestāsies tad, kad diennakts vidējā gaisa temperatūra neatgriezeniski noslīdēs zem +15 grādiem, un paredzams, ka tas notiks ne agrāk kā pēc nedēļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas