Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nāksies labot brāķi kredītreklāmu likumā

Centieni ierobežot tā saucamo ātro kredītu reklāmas atdūrušies pret pērn īsi pirms Saeimas vēlēšanām pieņemto likuma grozījumu izmaiņu būtiskām nepilnībām. Izrādās, ka pērn likuma grozījumu izstrādes laikā likumā termins "ātrie kredīti" nav iekļauts, tāpēc grozījumi no šā gada 1. jūlija nozīmētu, ka tiktu skartas pilnīgi visas kreditēšanas pakalpojumu reklāmas. Tas nozīmētu, ka bankas un uzņēmumi nedrīkstētu reklamēt arī, piemēram, viedtālruņu iegādi uz nomaksu un auto līzingu.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka likumus ražo nekompetenti gadījuma cilvēki. Privātajā biznesā tas novestu pie bankrota, bet te tas noved pie labas deputāta pensijas.
TrollisJT
T
Manā pastkastītē katru dienu ir vismaz divi piedāvājumi iegrābties ātrajos kredītos. Bet es neņemu, ne ātros, ne lēnos. Ko man var padarīt reklāma?
Vai Jūs gribētu, ka
V
Jums dzīvoklis ir atkal jāremontē 4 mēnešu pēc tam, kad meistars to tikko izremontēja? Negribētu? Piekrītu, es arī negribētu. Bet vai Jūs gribat, ka likumdevēja brāķis ir jālabo 4 mēnešus pēc tam, kad likumdevējs likumu pieņēma? Negribat? Bet šoreiz tieši tā ir, un brāķis ir jālabo. Bet alga tiem deputātiem, kas brāķi uztaisīja, jau ir samaksāta no mūsu nodokļu naudas. Ja tā nopietni par to padomā, skumji kļūst. Ļoti skumji...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas