Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Nedēļas nogalē nokrišņu būs maz, jaunnedēļ laika apstākļi mainīsies

Piektdien pāri Latvijai virzīsies zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti. Mākoņu daudzums pakāpeniski palielināsies un Latvijas teritorijas lielākajā daļā gaidāms lietus, atsevišķos rajonos ducinās arī pērkons. Aiz atmosfēras frontes Latvijā ieplūdīs vēss gaiss, līdz ar to maksimālā gaisa temperatūra teritorijas lielākajā daļā būs +18 līdz +21 grādi, bet valsts austrumu rajonos tā sasniegs +23 grādus.
Piektdien Latvijā gaidāms mākoņains laiks un lietus, iespējams arī pērkona negaiss, savukārt nedēļas nogalē nokrišņu būs pavisam maz, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Šonedēļ, vēl esot lielākoties sausam laikam, daudzviet Latvijā mežos saglabāsies ļoti augsta ugunsbīstamība, brīdina meteoroloģijas centrs.

Nedēļas nogalē laika aptākļus noteiks anticiklona ziemeļu mala. Debesīs mākoņu būs mazāk, un nedaudz līs vien atsevišķās Latvijas vietās. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un gaisa temperatūra būtiski nemainīsies.

Savukārt nākamnedēļ jau kļūs vēsāks un lietaināks. Sākot ar pirmdienas pēcpusdienu, pāri Latvijai virzīsies vairāki cikloni, atnesot mākoņainu un lietainu laiku. 1.septembrī Latvijas dienvidu, dienvidaustrumu rajoni vēl atradīsies ciklona siltajā sektorā un gaisa temperatūra dienā paaugstināsies līdz +22...+27 grādiem, bet, ieplūstot vēsākam gaisam, nākamajās dienās gaiss neiesils vairāk par +15 līdz +20 grādiem, prognozē meteorologi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas