Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Nedēļas nogalē vētra Daugavpilī izgāzusi 61 koku un nodarījusi bojājumus 25 ēku jumtiem

Pagājušās nedēļas nogales vētra Daugavpilī izgāzusi un nolauzusi 61 koku, nodarījusi bojājumus 25 ēku jumtiem, pamatā tie bijuši vecie jumti ar šīfera segumu, kā arī vairākās vietās sagāzusi žogus un izsitusi logu stiklus.

Kā informēja Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma (DDzKSU) Ražošanas tehniskās bāzes vadītāja Jūlija Mihailova, uzņēmuma avārijas brigādes strādāja visas brīvdienas. Vispirms no kritušajiem kokiem un zariem tika atbrīvotas ielas un ietves, atjaunojot normālu autotransporta un gājēju kustību.

Patlaban uzņēmuma darbinieku brigādes turpina sazāģēt un novākt atlikušos kokus un remontē cietušos ēku jumtus. Vētras nodarītās sekas plānots novērst līdz šīs nedēļas beigām.

Dažādi bojājumi reģistrēti visos trijos Daugavpils namu apsaimniekošanas iecirkņos. Kopumā DDzKSU speciālisti nedēļas nogalē saņēmuši 430 izsaukumus, puse bijuši saistīti ar elektrības padeves traucējumiem, otra puse - ar krītošo koku un koku zaru radītiem postījumiem.

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns informēja, ka autotransporta kustībai traucējuši kopumā 12 nogāzti koki. Savukārt divi nopietnākie elektropārvades līniju bojājumi reģistrēti A.Pumpura ielā un Daugavas ielā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas