Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nedēļas sākumā daudzviet snigs

Nedēļās pirmajā pusē aktīvs ciklons no Norvēģu jūras virzīsies uz dienvidrietumiem un ciklona centrs šķērsos Baltijas jūras centrālo daļu. Tā ietekmē palielināsies mākoņu daudzums, daudzviet snigs, atsevišķos rajonos arī putinās, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Dienvidu puses vējš piekrastē brāzmās sasniegs 15-18 metru sekundē (m/s), jūras piekrastē naktī uz trešdienu pat 20 m/s. Gaisa temperatūra paaugstināsies - naktī teritorijas lielākajā daļā līdz -2...-7 grādi, tikai austrumos vēl saglabāsies sals līdz -10...-12 grādi, dienā jūras piekrastē gaidāms atkusnis līdz +1 grādam, bet austrumu rajonos neliels sals līdz -5...-6 grādiem.

Ceturtdien un piektdien pastiprināsies anticiklona ietekme – paaugstinoties atmosfēras spiedienam, mākoņi izklīdīs un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Vējš iegriezīsies no austrumiem, un līdz ar to gaisa temperatūra naktī atkal vietām pazemināsies līdz -20 grādiem, bet dienā austrumu rajonos saglabāsies sals līdz -10...-15 grādiem, citviet termometra stabiņa rādītājs uzkāps līdz -4...-9 grādiem.

Brīvdienās jauna mākoņu un nokrišņu zona virzīsies uz Latviju. Tā atnesīs sniegu, rietumu rajonos arī slapju sniegu. Dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 15-19 m/s. Rietumu rajonos gaidāms atkusnis, pārējā teritorijā gaidāms neliels sals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas