Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Negadījumā gājuši bojā divi jaunieši

Otrdien ceļu satiksmes negadījumā uz autoceļa Ragana-Limbaži negadījumā gājuši bojā divi jaunieši un vēl divi cilvēki ievainoti, ziņo Valsts policija (VP).

VW Transporter vadītājs, 1965.gadā dzimis vīrietis, uz autoceļa Rgana-Limbaži veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā aizķēra BMW, kuru vadīja 1997.gadā dzimusi sieviete, pēc kā VW nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca ceļa malā augošā kokā un apgāzās. Negadījumā bojā gāja VW Transporter pasažieri - divi 1994.gadā dzimuši vīrieši. Negadījumā cieta VW pasažieri - 1981.gadā dzimis vīrietis un 1957.gadā dzimis vīrietis, kuri nogādāti medicīnas iestādē.

Savukārt Liepājā Mercedes Benz Vito vadītājs veica sabiedriskā autobusa apbraukšanas manevru, kurš bija apstājies pieturā, lai uzņemtu pasažierus, kā rezultātā uzbrauca gājējam, 2008.gadā dzimušam zēnam, kurš pēkšņi izskrēja no autobusa aizsega virzienā no Liepu ielas uz Alejas ielas pusi uz braucamās daļas. Cietušais gājējs nogādāts medicīnas iestādē.

Bet Vaiņodē Renault Maxity vadītājs, 1970.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca gājējai, 1951.gadā dzimušai sievietei, kura (skriešus) šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju. Negadījuma rezultātā cieta gājēja, kura nogādāta medicīnas iestādē.  

Kopumā vakar valstī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un divi gājuši bojā. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 570 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 185 par ātruma pārsniegšanu, trīs par agresīvo braukšanu un trīs par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas