Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Negaisa laikā Rīgā cilvēkam uzkritis koks

Ceturtdien negaisa laikā Rīgā cilvēkam uzkritis koks, portālu Diena.lv informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestS (VUGD).

Pirms VUGD ierašanās cilvēks saviem spēkiem izkļuva no koka apakšas, glābēji nogādāja viņu līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnai. 

Visticamāk tieši zibens izlādes rezultātā vakardien izcēlās četri ugunsgrēki – Talsu novadā dega pirts 70 kvadrātmetru platībā, Grobiņas novadā koks 10 kvadrātmetru platībā, Babītes novadā dzīvojamās mājas jumts 5 kvadrātmetru platībā un Siguldas novadā koks 4 kvadrātmetru platībā.

VUGD atgādina, ka, ja pērkona negaiss vai spēcīgais vējš rada postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, nekavējoties jāzvana uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu numuru 112!

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 132 izsaukumus – 33 uz ugunsgrēku dzēšanu, 85 uz glābšanas darbiem un 13 maldinājumi.

Top komentāri

.
.
Beidzot ir jāvelk uz liestes sapuvušo un bīstamo koku aizstāvjus. Ir jānofiksē, kādā stāvoklī tas prauls ir bijis un jāsāk daudztūkstošu kompensācijas pieprasīšana tiesā. Tas atvieglos dzīvi nākošajām paaudzēm, un cilvēki tikai pateiks paldies par to, ka var jusies drošāk.
andrejs
a
Cik vajadzēs tādu faktu lai tos zaļos mūdžus pievaldītu,par daudz jau iegājuši nirvānā un neviens kam ir teikšana nav tiem iedevis ar sūdainu koku pa muti.
nja
n
Šo vajadzētu izlasīt visiem tiem idiņiem, kas brēc par katra koka nociršanu Rīgā un gaudo par to, ka pilsētas galvenās ielas nepārvērš par mežu. Ēniņas, redz, neesot pamuļķiem, grūti mīties ar ričuku pēc sava hipsteru aliņa un čiā sēklām uz ekobodi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas