Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

NEPLP izsludina konkursus par priekšvēlēšanu televīzijas raidījumu veidošanu

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien izsludināja konkursus par priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu 2017.gadā nacionālajos, kā arī reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, aģentūru LETA informēja padomes pārstāve Agnese Berga.

Konkurss par priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu nacionālajos medijos, kas raida televīzijas (TV) programmas, tiek rīkots, lai atspoguļotu pašvaldību vēlēšanu norisi Latvijas pilsētās - Rīgā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Ventspilī.

Konkursa finansējumu 65 tūkstošu eiro apmērā paredzēts sadalīt divās daļās – priekšvēlēšanu raidījumu veidošanai Rīgā un priekšvēlēšanu raidījumu veidošanai citās Latvijas pilsētās. Konkursā var pieteikties nacionālie komerciālie mediji, kas raida TV programmas, līdz šā gada 25.aprīlim.

Savukārt konkursa par priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu reģionālajos un vietējos elektroniskajos medijos, kas raida TV programmas, mērķis ir TV priekšvēlēšanu raidījumu veidošana un pārraidīšana, lai atspoguļotu pašvaldību vēlēšanu norisi Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Konkursa finansējums ir 140 tūkstoši eiro un to ir paredzēts sadalīt četrās daļās. Konkursā var pieteikties reģionālie un vietējie mediji, kas raida TV programmas. Konkursa pretendentiem pieteikumi jāiesniedz līdz šā gada 25.aprīlim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas