Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

NEPLP Sabiedriskā konsultatīvā padome veidos darba grupu priekšlikumu izstrādei par sabiedrisko pasūtījumu

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) Sabiedriskā konsultatīvā padome veidos īpašu darba grupu, kas izstrādās priekšlikumus saistībā ar sabiedrisko pasūtījumu 2014.gadam, pēc šodien notikušās sēdes informēja padomes priekšsēdētājs Toms Meisītis.

"Veidosim darba grupu, kurā būs gan mūsu padomes, gan NEPLP pārstāvji, lai kopīgi formulētu rekomendācijas formāta un satura ziņā. Mūsu vēlme ir uzlabot praksi, kādā līdz šim tika veidots sabiedriskais pasūtījums, proti, nepieciešams daudz skaidrāk definēt mērķus, lai iespējami labāk varētu sabalansēt dažādu sabiedrības grupu intereses," sacīja Meisītis.

Viņš arī norādīja, ka darba grupas locekļu sastāvs būs zināms nākamās nedēļas sākumā.

Tāpat Meisītis arī informēja, ka Sabiedriski konsultatīvā padomes atbalstījusi Latvijas Radio 5 veidotāju plānu šīs programmas turpmākā attīstībā aizvien plašāk izmantot Latvijā veidotu oriģinālsaturu, tostarp integrēt Latvijas Radio 5 programmā radio NABA, kas jau piedāvā dažādām jauniešu grupām interesantus un izglītojošus raidījumus.

"Vēlme uzrunāt auditoriju vecumā no 15 gadiem ir tikai apsveicama. Kā attīstīt šo projektu, tālāk ir jomas ekspertu diskusijas jautājums," sacīja Meisītis.

Paredzēts, ka Latvijas Radio 5 savā darbībā iztiks bez reklāmas piesaistīšanas, tādā veidā piedāvājot kvalitatīvu, neatkarīgu un izglītojošu saturu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas