Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nošautais Ventspils uzņēmējs bijis augsta līmeņa profesionālis

Šorīt Tārgales pagastā nošautais Noord Natie Ventspils Terminals (NNVT) valdes loceklis Sergejs Gončarovs bija augsta līmeņa profesionālis, kurš spēja nodrošināt termināļa sekmīgu darbību, piesaistot jauna segmenta kravas, atzina tranzīta nozares pārzinātājs Aivars Gobiņš.

Gobiņš skaidro, ka NNVT ir ieguldītas lielas investīcijas un sākotnēji tas veidots kā konteinerkravu terminālis, taču tad, kad šajā nišā kravas nevarēja piesaistīt pietiekamos apjomos, Gončarovs termināļa darbību pārorientējis uz cita segmenta kravu apkalpošanu. Šajā gadā terminālis strādājis sekmīgi, ar 40% kravu apjomu pieaugumu.

Vadītāja zaudējums tik lielam uzņēmumam jebkurā gadījumā būšot sāpīgs.

Versijas, kā varēja notikt šāda traģēdija, Gobiņam neesot.

Firmas.lv informācija liecina, ka Gončarovs bija vienīgais NNVT valdes loceklis, savukārt uzņēmuma padomē strādā beļģis Filips Van Gestels, Ivars Tože, Aivars Gobiņš, Valerijs Pašuta, kā arī Sergejs Iļjašenko.

Kā ziņots, šorīt Tārgales pagastā nošauts Noord Natie Ventspils Terminals valdes loceklis Gončarovs.

Gončarova virzienā raidīti vairāki šāvieni, informēja Valsts policijas Ventspils iecirknī. Aizturēto pagaidām nav, policijas operatīvā grupa strādā notikuma vietā - īpašumā (iespējams, vasarnīcā), kurā uzturējās Gončarovs un, cik zināms, arī viņa sieva.

Policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība tika izsaukta pēc plkst. 6 no rīta. Viņa virzienā raidīti vairāki šāvieni, informēja Valsts policijas Ventspils iecirknī.

Patlaban NNVT - daudzfunkcionāls kravu pārkraušanas centrs, kur izveidots jauns termināls ro-ro, konteineru un ģenerālkravu apstrādē.

NNVT termināla infrastruktūra ļauj apstrādāt visdažādākā veida kravas - konteinerus, ro-ro, treilerus, refrižeratora konteinerus, lielgabarīta un smagsvara kravu.

Prāmju līnijas no Ventspils uz Zviedriju un Vāciju kursē stabili, nodrošinot regulāru kravas un pasažieru transportēšanu. NNVT sadarbojas ar Scandlines Deutchland, Scandlines Danmark un Finnlines.

Kā ziņots, kopējais kravu apgrozījums terminālī šī gada četros mēnešos palielinājies par 40,6%, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pirms gada. Četros mēnešos terminālī pārkrauti 870 000 tonnu kravas, kas ir par 251 000 vairāk nekā pērn. Šogad no Ventspils uz Nīneshamni Zviedrijā prāmji kursē piecas reizes nedēļā, Travemindi Vācijā divas reizes nedēļā, bet maršrutā Lībeka-Ventspils-Sanktpēterburga-Ventspils-Lībeka - četras reizes nedēļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas