Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (14:05) - AS Diena ievēlēta jauna padome un valde

Notikušas izmaiņas mediju koncerna AS_ Diena valdes sastāvā. AS Diena _padome par AS Diena valdes priekšsēdētāju ievēlējusi līdzšinējo valdes locekli Normundu Staņēviču un par valdes locekļiem ievēlēti Ģirts Freibergs un Jānis Gavars, valdes locekļa amatu saglabājis Uldis Salmiņš.

Tāpat 17.aprīlī notikusi AS Diena akcionāru sapulce, kurā ievēlēta jaunā AS Diena padome un apstiprināts 2011.gada pārskats.

AS Diena padomes sastāvā ievēlēti SIA Rīgas Tirdzniecības osta valdes pārstāvji. Jaunais AS Diena padomes sastāvs ir - padomes priekšsēdētājs Jānis Maršāns, padomes priekšsēdētāja vietnieks Lenards Ozoliņš, padomes locekļi Ralfs Kļaviņš un Jānis Svārpstons.

"Padome uztic koncerna vadību jaunievēlētajai valdei, kas ir pieredzējusi un profesionāla. Sagaidām, ka tiks realizēti uzstādītie uzdevumi, sasniedzot koncerna attīstības mērķus –  tirgus daļas saglabāšana un palielināšana, koncerna zaudējumu samazināšana, esošo produktu attīstība un jaunu mediju produktu ieviešana tirgū," valdes izmaiņas komentē AS Diena padomes priekšsēdētājs Jānis Maršāns.

"Jūtos droši, nododot koncerna vadības grožus Normunda Staņēviča rokās. Strādājot manā komandā, viņš sevi pierādījis kā profesionālis ar redzējumu un lieliskām vadības spējām. Kopā strādājot, esam panākuši pozitīvu koncerna attīstības virzību, samazinājuši zaudējumus, palielinājuši mediju koncerna ietekmi," komentē bijušais AS Diena valdes priekšsēdētājs Viesturs Koziols, kurš turpmāk vairāk pievērsīsies liela mēroga investīciju projektiem.

"Mani nemāc bažas, ka Staņēvičs varētu ietekmēt vai mēģināt ietekmēt redakcionālo darbu, kas attiecas uz laikraksta un portāla saturu. Viņam, esot līdz šim valdes loceklim, par to nav bijušas ne mazākās pazīmes. Tas ir pozitīvi. Viņš ir biznesa cilvēks, un līdz šim mums bijušas konstruktīvas sarunas par to, kā sasniegt labus finanšu rezultātus un kā labāk organizēt un opitimizēt mediju darbu, ņemot vērā tirgū valdošo augsto konkurenci par auditorijas uzmanību," uzskata izdevniecības Dienas mediji galvenais redaktors Guntis Bojārs.

"Priecājos, ka vadība uzticēta cilvēkam ar vadītāja pieredzi un izpratni mediju darbībā, stratēģiski domājošs un mērķtiecīgs līderis, novēlu, lai kopīgi strādājot, koncerns turpina veiksmīgo attīstību," izmaiņas komentē Indra Lazdiņa, laikraksta Dienas Bizness  galvenā redaktore.

"Manuprāt, Normunda Staņēviča iecelšana par AS Diena valdes priekšsēdētāju ir loģisks un gudrs lēmums. Vairāk nekā gadu ilgajā laika periodā, kopš Normunds strādā AS Diena un SIA Dienas žurnāli valdēs, esmu iepazinusi viņu kā labi izglītotu, loģiski domājošu, ambiciozu un uz attīstību orientētu biznesa vadītāju. Turklāt, Staņēvičs ir inteliģents, līdzsvarots un komunikācijā patīkams kolēģis, kas darbā ar radošu kolektīvu nebūt nav mazsvarīgs faktors," komentē izdevniecības Dienas žurnāli direktore - galvenā redaktore Inga Gorbunova.

"Esmu priecīgs par izrādīto uzticību, saņemot uzaicinājumu kļūt par valdes priekšsēdētāju vienam no lielākajiem mediju koncerniem Baltijā. Kā valdes loceklis AS Diena strādāju jau otro gadu. Attiecīgi esmu piekritis kļūt par koncerna valdes priekšsēdētāju uzņēmumam, kura darbība, rādītāji, darbinieki un stiprās puses ir lieliski zināmi. Mans mērķis ir turpināt attīstīt koncernu, uzlabot finanšu rezultātus, turpināt saglabāt un palielināt koncerna auditoriju, ieguldot koncerna darbiniekos un infrastruktūras attīstībā, tostarp ievērojami ieguldot finanšu līdzekļus tipogrāfijas modernizācijā un jaunu produktu ieviešanā," savu redzējumu pauž jaunais AS Diena valdes priekšsēdētājs N.Staņēvičs.

Pagājušā gada rezultāti parāda, ka koncernam AS Diena pērn izdevies samazināt zaudējumus līdz 1,34 milj. latu (2010.gadā 1,97 milj. latu un 2009. gadā 2,91 milj. latu) un ir izdevies palielināt koncerna konsolidēto apjomu līdz 16,9 milj.latu, 2010.gadā tas bija 15,8 milj.latu (2009. gadā – 15,8 milj.latu).

AS Diena ir viens no lielākajiem mediju koncerniem Baltijā, kas nodarbojas ar laikrakstu, žurnālu un grāmatu izdošanu, ziņu portālu veidošanu, preses piegādi un tipogrāfijas pakalpojumiem. Kopējā izdoto mediju auditorija ir vairāk kā 500 tūkstoši lasītāju.

(ziņa papildināta ar G.Bojāra, I.Gorbunovas, I.Lazdiņas komentāru)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas