Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Liepājā izskalotais atpazīts kā kuģa "Beverīnas" mehāniķis

Otrdien vakarā Liepājas pludmalē atrastas no jūras izskalota vīrieša mirstīgās atliekas. To sākotnējā apskate ļauj pieņemt, ka tas ir viens no zvejas kuģa _Beverīna _apkalpes locekļiem. To _Dienai _atzina Liepājas policijas pārvaldes pārstāve Jolanta Knīse. Aģentūra LETA vēsta, ka _Beverīnas _mehāniķa tuvinieki viņu atpazinuši.Vīrieša mirstīgās atliekas esot jau sadalīšanās stadijā, apskatot tās, konstatētas pazīmes, kādas bija vienam no _Beverīnas _apkalpes locekļiem. Bojā gājušais bija izskalots netālu no Liedaga ielas, pilsētas pludmales daļā, kas vasarā ir atpūtnieku pilna.

Trešdien notika izskalotā identifikācija un vīrietis atpazīts kā 1956.gadā dzimušais Dainis Bagātais, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse. Vīrieša mirstīgās atliekas atpazinuši piederīgie.

Jau vēstīts, ka otrdien tuvinieki identificēja nedēļas nogalē izskalotā Beverīnas kapteiņa Sergeja Volkova mirstīgās atliekas. Par pārējo piecu apkalpes locekļu likteni pagaidām nekas nav bijis zināms.

Kuģis Beverīna joprojām neskaidros apstākļos nogrima 2.decembrī pavisam netālu no Liepājas ostas. Tiek pieļauts, ka visi seši apkalpes locekļi gājuši bojā. Pagaidām nav skaidrs, kas izraisīja traģēdiju — nenostiprinātā vara rituļu krava, problēmas ar dzinēju un sūce kuģa korpusā vai neprasmīga glābšanas operācija un aizliegums kuģim ieiet ostā. Latvijas jūras administrācija pagaidām nesniedz informāciju, kad pabeigs izmeklēšanu Beverīnas traģēdijas lietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas