Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Nošauts Noord Natie Ventspils Terminals valdes loceklis Gončarovs

Ventspils novada Tārgales pagastā piektdienas rītā nošauts uzņēmuma Noord Natie Ventspils Terminals valdes loceklis Sergejs Gončarovs, apstiprināja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs Ģirts Kokins.

Uzņēmējs ap plkst.6 nogalināts dārzkopības biedrības Kurzeme teritorijā, kur viņa ģimenei ir īpašums – vasaras māja.

Vīrietis nošauts nevis mājā, bet ārpusē, kad gatavojies braukt uz darbu, norādīja Kokins.

Šāvējs pagaidām nav aizturēts, un policijas operatīvā grupa joprojām strādā notikuma vietā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju uz uzņēmēju raidīti trīs šāvieni – galvā, rokā un ķermenī. Uzņēmējs no gūtajām traumām turpat miris. Šāvienus dzirdējusi upura sieva, viņa izskrējusi ārā, taču slepkavu nav redzējusi. Pagaidām nav neviena liecinieka, kas būtu redzējis šāvēju. Nav arī atrasts ierocis, no kura raidīti šāvieni.

Policija pieļauj, ka šāvējs gaidījis, kad Gončarovs dosies uz darbu. Pagaidāms nekādas versijas par notikušo slepkavību policija nav izvirzījusi.

Kompānijas Noord Natie Ventspils Terminals mārketinga vadītāja Anastasija Semjonova pastāstīja, ka pagaidām uzņēmums notikušo nevar komentēt. "Pagaidām neko nevaram komentēt, jo neko nezinām par notikušo," sacīja Semjonova un uzsvēra, ka policijā tiek veikta izmeklēšana. Noord Natie Ventspils Terminals mārketinga vadītāja atzina, ka pāragri komentēt, kā tas ietekmēs uzņēmuma turpmāko darbību.

2010.gadā Noord Natie Ventspils Terminals apgrozījums pieauga par 19,3% un sasniedza 2,123 miljonus latu, kā arī kompānija pērn guva 42,6 tūkstošu latu peļņu pretstatā zaudējumiem 2009.gadā.

Noord Natie Ventspils Terminals dibināts 1998.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7,9 miljoni latu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir Ventbunkers, kuram pieder 30,99% uzņēmuma kapitāldaļu. Uzņēmums nodarbojas ar kravu pārkraušanu, uzglabāšanu un noliktavu saimniecību, sauszemes un ūdens transporta palīgdarbībām, kā arī mazumtirdzniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas