Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

papildināts (18:28) - Slimnīcā nogādāts bērns, kuram vienaudzis sitis pa galvu ar āmuru

Vakar Zemgalē slimnīcā nogādāts 12 gadus vecs zēns, kuram kāds vienaudzis ar āmuru sitis pa galvu un muguru, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).Zēns esot pats mediķiem pastāstījis, ka viņu sitis vienaudzis. Cietušajam konstatēti galvas un muguras ievainojumi.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, incidents noticis ap plkst.12, Jelgavā, Oskara Kalpaka ielā, pie kādas kāpņutelpas, kur kāds 2001.gadā dzimis zēns savam vienaudzim sitis ar koka āmuru. Cietušajam neesot smagu traumu.

Incidents noticis savstarpējas kaitināšanas rezultātā. Pēc policijas pārstāves teiktā, cietušā zēna māte nevēlas juridisku lietvedību pret vainīgo zēnu, veiktas policijas pārrunas.

Pēc VP sākotnējās informācijas, bērni savstarpēji strīdējušies vai viens otru kaitinājuši, un viens no tiem iesitis otram ar koka āmuru, gribēdams pabiedēt. Cietušais zēns nav guvis smagas traumas - par tādām nebija informēta arī SIA Jelgavas pilsētas slimnīca vadītāja vietniece Solveiga Ābola.

Vēl kāds 12 gadus vecs zēns Latgalē vakar iezāģējis sev kājā ar motorzāģi. Savukārt Rīgā 19 gadus vecs jaunietis ar elektrisko zāģi nozāģējis sev vairākus rokas pirkstus.

Citviet galvaspilsētā trīs gadus veca meitenīte ar karstu tēju applaucējusi krūšukurvi, roku un kāju, bet 57 gadus veca sieviete apdedzinājusi vēderu, krūšukurvi, augšstilbu un muguru, kad viņai - pagaidām nenoskaidrotos apstākļos - aizdegusies kleita.

Vēl divi cilvēki vakar guvuši ķermeņa atdzišanu - 40 gadus vecs Latgales iedzīvotājs un 54 gadus vecs rīdzinieks. Abi vīrieši bijuši alkohola reibumā un atrasti guļam uz ielas.

Tāpat slimnīcās nonākuši desmit narkotisko vielu lietotāji - visi vīrieši vecumā no 18 līdz 38 gadiem. Astoņi no viņiem atzinuši, ka smēķējuši augu maisījumu Spice.

Kopumā vakar NMPD saņēmis 1079 izsaukumus, 144 no tiem saistīti ar traumām.

(Pievienota 3.-5.rindkopa.) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas