Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Par 6,7 miljoniem latu pārdots izklaides centrs Vernisāža

Par 6 746 918,4 latiem pārdots izklaides centrs Vernisāža Rīgā, Tērbatas ielā 2. Īpašumu iegādājusies investoru grupa no Krievijas, ziņo nekustamo īpašumu pakalpojumu uzņēmums Latio.
Izklaides centru „Vernisāža” veido 4 689 kvadrātmetrus liels zemes gabals un ēku komplekss. Patlaban tajā telpas nomā vairāki restorāni un klubs.

„Latio” Komercīpašumu tirdzniecības daļas vadītājs Jānis Šīns akcentē, ka kompleksa jaunie īpašnieki saglabās tā līdzšinējo funkciju – pēc ēku rekonstrukcijas un modernizācijas telpām tiks piesaistīti dažādu profilu nomnieki, piedāvājot centra apmeklētājiem augstākās kvalitātes izklaides un kultūras pasākumu baudīšanas iespējas.

„Patlaban saskaramies ar dažādu valstu investoru pieaugošu interesi par kvalitatīvu naudas plūsmas objektu iegādi Rīgas aktīvajā centrā. Šādu tendenci sekmē brīvo telpu samazināšanās un nomas maksas pieaugums, nodrošinot investoriem pievilcīgāku ienesīguma līmeni nekā iepriekšējos gados. Ieguldījumu iespējas aktīvi meklē Krievijas un citu NVS valstu uzņēmēji, kuriem, atšķirībā no daudzu Eiropas valstu kolēģiem, pieejami brīvi finanšu līdzekļi, tai skaitā banku finansējums ar salīdzinoši izdevīgiem nosacījumiem. Par komercīpašumu iegādi Latvijā arvien biežāk interesējas arī uzņēmēji no Igaunijas, kur eiro ieviešana radījusi labvēlīgus apstākļus investīcijām citās valstīs,” skaidro J.Šīns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas