Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Par Centrālās laboratorijas valdes priekšsēdētāju kļuvusi Zane Kaktiņa

Par SIA "Centrālā laboratorija" (turpmāk tekstā – CL) valdes priekšsēdētāju kļuvusi biznesa vadības, attīstības un mārketinga profesionāle Zane Kaktiņa. Kaktiņa par valdes priekšsēdētāju izvēlēta, jo uzņēmumā līdzās augstai laboratorijas pakalpojumu kvalitātei un to pieejamībai plānots likt uzsvaru uz klientu apkalpošanu un apmierinātību ar sniegtajiem pakalpojumiem. Darbu valdē turpina arī Solvita Babre-Samata un Edvīns Kazušs.

“Mans mērķis “Centrālajā laboratorijā” būs uzturēt vienādi augstus pacientu drošības un apkalpošanas standartus, piedāvājot mūsu klientiem jaunus pakalpojumus, vienlaikus neaizmirstot par augstas raudzes profesionāļiem, kuri strādā uzņēmumā, kā arī veidot ilgtspējīgu uzņēmuma attīstību,” uzsver Zane Kaktiņa.

Kaktiņa laboratorijas valdes priekšsēdētājas pienākumus uzsāk pildīt laikā, kad valsts būtiski samazinājusi laboratorisko izmeklējumu tarifus, tāpēc jaunās valdes priekšsēdētājas uzdevums būs nostiprināt CL vadošo pozīciju laboratorijas pakalpojumu sniedzēju vidū, saglabājot plašu pakalpojumu klāstu, augstu kvalitāti un paplašinot to pieejamību.

“Zanes Kaktiņas pievienošanās norāda, ka uzņēmumu grupai īpaši rūp pacienti un klienti, kam ikdienā nepieciešami laboratorijas pakalpojumi, tāpēc pieejamībai un klientu apmierinātībai, vienlaikus saglabājot augstu pakalpojumu kvalitāti, tiks pievērsta  arvien lielāka nozīme,” norāda Kristīne Jučkoviča “AB City” uzņēmumu grupas stratēģiskās un veselības politikas direktore.

SIA “Centrālā laboratorija” uzņēmumu grupas “Repharm” ietvaros īsteno attīstības programmu “Fit for 2025” un strādā saskaņā ar  mātesuzņēmuma “AB City” grupas stratēģiju “Synergy”, kas paredz mūsdienīgas uzņēmumu grupas darbības principu ievērošanu drošības, ilgtspējas un noturības nepārtrauktības nodrošināšanai grupas uzņēmumos.

Kaktiņa līdz šim strādājusi tirdzniecībā un tās pārvaldībā, ieņemot amatus uzņēmumos “IKEA Latvia”, “Akropole Riga” un mazumtirdzniecības uzņēmumā "Maxima" Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā, kur bijusi gan valdes locekle, gan vadītāja mārketinga, stratēģiju izstrādes un biznesa analītikas jomās. Jaunajai CL valdes priekšsēdētājai ir Sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā, iegūts Latvijas Universitātē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas