Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par LZF vadītāju atkārtoti ievēlēta Agita Hauka

Par Latvijas Zemnieku federācijas (LZF) valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēta LZF līdzšinējā vadītāja Agita Hauka, aģentūru LETA informēja federācijā.

LZF biedri šā gada 23.martā Ozolniekos tikās LZF kopsapulcē, lai atskatītos un izvērtētu pagājušajā gadā paveikto, kā arī pārvēlētu LZF valdi un plānotu turpmākos darbus.

Par LZF valdes priekšsēdētāju 2017.-2020. gadam atkārtoti ir ievēlēta Hauka, savukārt turpmākos trīs gadus valdes locekļi būs Limbažu Zemnieku biedrības vadītājs Dainis Jurka, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Cimermanis, Preiļu lauksaimnieku apvienības Lopkopības kompetenču centra nodaļas vadītāja, lopkopības konsultante Silvija Dreijere, Limbažu Zemnieku biedrības pārstāve Zaiga Blaua, Rucavas novada pašvaldības bijusī domes priekšsēdētāja Līga Stendze un Bauskas lauksaimnieku apvienības vadītājs Agris Veide.

LZF informēja, ka LZF sadarbības partneru loks ir ievērojams un aptver ne tikai lauksaimniecības nozares pārstāvjus, bet dažādu nozaru sociālos partnerus, kas palielina LZF biedru informētību un sadarbības un attīstības iespējas. LZF pagājušajā gadā līdzdarbojās lauksaimniecības politikas veidošanā, kā arī strādāja pie biedru saimniecību produkcijas noieta veicināšanas, biedru interešu pārstāvības un vietējās pārtikas popularizēšanas dažādās sabiedrības grupās.

Ar kopsapulces dalībnieku vienbalsīgu atbalstu Latvijas Zemnieku federācija plāno sākt sadarbību ar Kokneses fondu Likteņdārza atbalstam un 2017. gada 20. maijā Sama modināšanas svētkos līdzdarbosies pasākuma nodrošināšanā ar Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem.

Tāpat kopsapulcē seminārā Svarīgākās likumdošanas izmaiņas 2017 nodokļu un darba tiesību eksperts Agris Svare informēja lauksaimniekus par grāmatvedības, nodokļu, darba tiesību un valsts inspekciju pārbaužu aktualitātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas