Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par zādzībām no naftas produktu cauruļvada Polocka-Ventspils aiztur vairākus ļaunprāšus

Valsts policijas (VP) darbinieki sadarbībā ar SIA_ LatRosTrans _drošības dienesta darbiniekiem saistībā ar dīzeļdegvielas zādzībām no naftas produktu cauruļvada Polocka-Ventspils aizturējuši septiņas personas, no kurām divām piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, informē VP.

Maijā par šīm zādzībām uzsākti vairāki kriminālprocesi.

Bauskas novadā, Īslīces pagastā, no naftas produktu cauruļvada, veicot nelikumīgu pieslēgumu, tika nozagti 20 757 litri dīzeļdegvielas. Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu tika aizturētas trīs personas.

Uzsākts arī kriminālprocess par naftas produktu cauruļvada bojāšanu Bauskas novadā, Rundāles pagastā. Par noziedzīgo nodarījumu tika aizturētas trīs personas. Veicot tālākās izmeklēšanas darbības, sankcionētas kratīšanas laikā aizturēto personu dzīvesvietās tika izņemta nereģistrēta bise, kā arī tehniskās ierīces, ar kuru palīdzību tika veikts nelikumīgs pieslēgums naftas vadam.

Savukārt Tukuma novadā, Džūkstes pagastā, konstatēts naftas vada Polocka-Ventspils bojājums, un aizdomās par noziedzīgo nodarījumu aizturēta viena persona.

Bojājums konstatēts arī Dobeles novadā, Jaunbērzes pagastā. Aizdomās turētā persona ir viena no iepriekš minētajām aizturētajām noziedzīgām personām, informē policija. Noskaidrots, ka aizdomās turētā persona arī 2009.gadā veikusi divus pieslēgumus naftas vadam Polocka-Ventspils.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizdomās turēto personu saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas