Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pārāk apaļa, tāpēc jāiekausta

Ar saskrāpētu seju, zilumiem un emocionālu traumu šīs nedēļas trešdienas vakars beidzies kādai 13 gadu vecai meitenei, kuru vairāk nekā stundu Valmierā pie veikala Valleta, neviena netraucētas, pazemojušas trīs vienaudzes, vecākajai tikai 14 gadu. Cietusī patlaban spiesta kavēt skolu, bet uzbrucējām draud piespiedu darbs. Uzbrucējas notikušo nožēlo, lai gan uzskata to par pieņemamu konflikta risinājumu, un viena policijai pat teikusi, ka līdzīgi tikusi pazemota pati.

Konflikts starp cietušo meiteni un vienu no uzbrucējām sākās maija brīvdienās, kad cietusī meitene Aļona (vārds mainīts) portālā draugiem.lv lūgusi savu paziņu komentēt viņas fotogrāfijas. Paziņa rupji atbildējusi, ka Aļonai ir neglītas bildes, tādēļ viņa to nedarīšot. Abu meiteņu starpā portālā sākusies savstarpēju apvainojumu apmaiņa, kas pāraugusi draudos. Komentēt uzrunātā meitene aicinājusi Aļonu satikties un viedokļiem apmainīties klātienē, taču pēdējā no šī aicinājuma atteikusies.

«Trešdienas vakarā portālā uzrunātā meitene ar divām draudzenēm cietušo pamanīja pie lielveikala durvīm. Tā bija nejauša satikšanās. Meitenes pienākušas klāt un sākušas cietušo apvainot viņas apaļīguma dēļ,» stāsta Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektore Rita Ozarska. Notikumus pie lielveikala durvīm mobilajā tālrunī nofilmējuši garāmejoši puiši, kuri nofilmēto materiālu ceturtdien nodevuši policijai.

Lasiet plašāk žurnālistes Anitas Āboliņas rakstu piektdien Dienā


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas