Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pasažiere: Vilciens pusotru stundu nostāv meža vidū

Otrdien no rīta pasažieru vilciens maršrutā Daugavpils – Rīga netālu no Skrīveru stacijas salūzis un vilciena pasažieriem teju pusotru stundu nācies pavadīt stāvošajā vilcienā, portālam Diena.lv stāstīja kāda no pasažierēm.

"Es no Aizkraukles braucu uz Rīgu un Aizkrauklē absolūti nekas neliecināja, ka vilcienam varētu būt kaut kādas problēmas. Kādas 15 minūtes bijām braukuši, pabraucām jau garām Skrīveru stacijai un pēkšņi vilciens apstājās, burtiski meža vidū. Ilgu laiku mums neviens neko neteica, kas notiek un tad pēkšni atskanēja skaļrunī, ka vilciens ir apstājies tehnisku iemeslu dēļ un nav zināms, kad turpinās ceļu," skaidroja aculieciniece.

Vilciens vairākkārt mēģinājis izkustēties, tomēr neveiksmīgi, un pēc aptuveni pusotru stundu ilgas stāvēšanas tika paziņots, ka vilcienu dzīs uz Skrīveru staciju, kur pasažieriem būs iespējams sagaidīt nākamo vilcienu.

"Vai tiešām vilciena mašīnisti ātrāk nevarēja konstatēt, ka ir kaut kādas tehniskas problēmas? Vai nevarēja uzreiz apstāties kādā stacijā, nevis pusotru stundu, es atvainojos, mīcīties meža vidū? Vajadzēja pamanīt laicīgi un apstādināt to vilcienu apdzīvotā vietā, lai vari steidzīgi saplānot savu tālāko ceļu," pauda sašutusī vilciena pasažiere.

Vilciena tehnisko problēmu iemesls pagaidām nav zināms, tomēr viens no minējumiem ir gultņa defekts, portālu Diena.lv informēja Pasažieru vilciena (PV) pārstāvis Andrejs Fiļipovs. Tāpat viņš norādīja, ka katru dienu mašīnisti pārliecinās par vilciena sastāvu kārtību, lai tie varētu doties reisā, tomēr neesot iespējams noteikt kļūmes, kas parādās brauciena laikā.

Zināms, ka vilcienā bijuši aptuveni 20 cilvēki, kuriem vajadzējis paspēt uz lidmašīnu. Šie pasažieri pārsēdināti vilcienā Aizkraukle – Rīga un Ogrē viņus sagaidījis PV norīkots autobuss.

"Ja Pasažieru vilcienam kaut kas ir atgadījies ar kavējumiem vai kā citādāk, tad vienmēr mēs esam nodrošinājuši ar mikroautobusu vai taksometru, vai kā citādāk, bet līdz šim laimīgā kārtā visi ir uz lidmašīnu paspējuši," sacīja A. Fiļipovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas