Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pasts sola pakalpojumu cenas nepaaugstināt

Pasta pakalpojumu cenas nav plānots mainīt, arī pāreja uz eiro netiks izmantota cenu paaugstināšanai, piektdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Latvijas pasta kompānijas Latvijas Pasts (LP) valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs.

LP esot ne tikai kampaņas Godīgs eiro ieviesējs dalībnieks, bet arī atbalstītājs un uzņēmums pakalpojumu cenas mainīs pēc noteiktā valūtas kursa. 

Valdība pasta kompānijai piešķīrusi līdzekļus, kas daļēji sedz ar eiro ieviešanu saistītās izmaksas. Viņš uzsvēra, ka iedzīvotāji pastā naudu varēs apmainīt bez maksas – to varēs izdarīt 302 no kopumā 618 LP nodaļām. Šo nodaļu saraksts pieejamas pasta mājaslapā internetā, informatīvajos bukletos, kā arī nodaļās būs īpašas uzlīmes, pateicoties kurām arī cilvēki uzreiz zinās vai attiecīgajā pasta nodaļā iespējams samainīt naudu. 

Cilvēkiem līdz 3000 latu naudas apmaiņa ir bez iepriekšējas pieteikšanās, savukārt ja summa, ko vēlaties samainīt pārsniedz 3000 latu, naudas maiņa jāpiesaka un to varēs veikt pēc pāris dienām.

Salnājs atzīmēja, ka LP sadarbībā ar Valsts policiju (VP) šogad daudz strādājuši pie drošības pasākumiem. Jau veikti pasākumi, lai eiro apmaiņas process būtu drošāks,  un nodaļās, kurās varēs veikt eiro apmaiņu, tiks nodrošināta arī policijas klātbūtne, kas radīs drošības sajūtu. 

Salnājs arī teica, ka LP mērķis ir strādāt ar peļņu. Uzņēmums esot stabilizējis savu darbību un šis varētu būt otrais gads, kad LP strādā ar peļņu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas