Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pētersone kļuvusi par Rīgas Viļņu izpilddirektori

Bijusī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja Ināra Pētersone ar šodienu ieņem izdevniecības Rīgas Viļņi izpilddirektores amatu, šorīt Latvijas Radio atzina Pētersone.Bijusī VID vadītāja stāstīja, ka brīdī, kad pieņēmusi lēmumu pamest VID, viņa zināja, ka dzīvē vēlas kardinālas pārmaiņas, un bijusi vēlme strādāt privātajā sektorā.

Rezultātā Pētersone pieņēmusi izaicinājumu kļūt par izdevniecības Rīgas Viļņi izpilddirektori.Neskatoties uz to, ka Pētersonei nav nedz izglītības, nedz pieredzes mediju jomā, viņa stāstīja, ka cieši seko līdzi tam, kas notiek šajā nozarē.Pēc Pētersones stāstītā, patlaban Latvijā sāk aktīvāk runāt par mediju jomas sakārtošanu, piemēram, tiek izstrādāts Mediju likums u.c. normatīvie akti. "Patlaban mediju joma tiek inventarizēta un sakārtota, tāpēc šo pārmaiņu laikā atbalstīšu Rīgas Viļņus ar savām zināšanām," teica Pētersone.SIA Izdevniecība "Rīgas Viļņi dibināta 1997.gadā. Tā pilnībā pieder SIA Izdevniecība Pulss Plus, kas savukārt pilnībā pieder Kiprā reģistrētajam Goswert Impex Limited.Izdevniecība Rīgas Viļņi 2014.gadā apgrozījusi 5 790 117 eiro, kas ir pieaugums par aptuveni 7% salīdzinājumā ar 2013.gadu, kad tā apgrozīja 5 421 781 eiro, liecina Firmas.lv informācija. 2014.gadā Rīgas Viļņi strādāja ar peļņu 188 671 eiro apmērā, kas ir pieaugums salīdzinājumā ar 2013.gadu, kad izdevniecība nopelnīja 169 201 eiro.Finanšu dati par pagājušo gadu vēl nav pieejami.

Top komentāri

ventiš
v
Pilsoņi!Tak apskatieties kam Pieder šis preses kantoris--un viis taps skaidrs!!!!!!!
Sinča
S
Interesanti, ka arī Linda Mūrniece, aizejot no politikas, pirms atrada ienesīgo darbu Hotel de Rome, kādu laiku pastrādāja "Rīgas Viļņos". Tā ir izdevniecība - augsta ranga ierēdņu un politiķu pitstops.
Lafērs
L
Īsts Vienotības kadrs gatavs sēdēt ikvienā labi apmaksātā vietā. Paskatieties kaut uz visjomu specjujālistu Olafiņu Pulku. Nav pieredzes? Vienotības kadriem un ielikteņiem po..uj. Mēs taču kaut ko esam dzirdējuši,ka tāda joma pastāv, tātad spečuki. Galvenais, ka branga alga un iespēja zagt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas