Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Pirmdien vietām īslaicīgi līs

Agrā pirmdienas rītā daudzviet Latvijā redzamība miglā samazinājusies līdz 100-600 metriem, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem un vietām īslaicīgi līs, iespējams arī pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Migla izveidojusies vietām visos valsts reģionos, plašāk Zemgalē un Vidzemē. Mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis, nav ievērojamu nokrišņu. Praktiski nav vēja.

Gaisa temperatūra plkst.5 atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem bija no +10,0 grādiem Madonā un +10,6 grādiem Mērsragā līdz +16,1 grādam Rīgas centrā un +18,7 grādiem Daugavgrīvā.

Rīgā agrā rītā maz mākoņu, vietām migla, valda bezvējš. Gaisa temperatūra +12 grādi lidostā un +16 grādi pilsētas centrā.

No rīta dažviet saglabāsies migla. Pūtīs lēns vējš, piekrastē gaidāma arī mērena jūras brīze. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +21..+26 grādiem.

Rīgā nedēļas pirmā diena gaidāma pārsvarā saulaina, bez nokrišņiem. No rīta saglabāsies bezvējš, vēlāk pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu vējš. Gaiss iesils līdz +24 grādiem, pie jūras temperatūra nepārsniegs +22 grādus.

Laikapstākļus nosaka pazemināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1008-1009 hektopaskāli jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +21,0 grāda Ainažos līdz +25,4 grādiem Dobelē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 4.augustā bija +42 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu +1 grāds Alpu kalnos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Prognozē siltu rudeni un ziemu

Latvijā šoruden un ziemā vidējā gaisa temperatūra gaidāma augstāka par normu, liecina jaunākie Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra dati.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas