Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Policija meklē bezvēsts pazudušos Regīnu Cvetkovu un Juriju Toropovu

Ludzas policijas iecirknis meklē divus bezvēsts pazudušus cilvēkus - Regīnu Cvetkovu un Juriju Toropovu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Ludzas policijas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošu R.Cvetkovu, dzimušu 1945.gadā, kura pēdējo reizi bija redzēta 18.decembrī ap plkst.10 Kārsavas novadā, Malnavas pagastā. Pazīmes: vidējas miesas būves, sirmi mati. Bija ģērbusies: melnos zābakos, brūnas krāsas mētelī, galvā lakats.

Ja kādam ir zināma R.Cvetkovas atrašanās vieta vai cita noderīga informācija par viņu, policija lūdz nekavējoties ziņot policijā 110, 64603500, 65403302 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Ludzas policijas iecirknis arī meklē bezvēsts prombūtnē esošu J.Toropovu, dzimušu 1954.gadā, kurš pēdējo reizi bija redzēts 10.decembrī Zilupes novadā, Pasieses pagastā, ciemā Pasiene. Kā arī persona varēja atrasties ciema Zaļesja apkārtnē. Pazīmes: 168cm garš, vidējas miesas būves, gaišas acis, sirmi mati. Bija ģērbies melnos puszābakos, gaišas krāsas virsjakā, zaļas krāsas plankumainās biksēs.

Ja kādam ir zināma J.Toropova atrašanās vieta vai cita noderīga informācija par viņu, policija lūdz nekavējoties ziņot policijā 110, 64603500, 65403302 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas