Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Policija pārbauda meitenes nāvi, sagriežoties ar stikla lauskām

Valsts policija (VP) pārbauda 16 gadus vecas meitenes nāves apstākļus, kādā Rīgas centra dzīvoklī sagriežoties ar stikliem. Patlaban gan nekas neliecina, ka būtu noticis noziedzīgs nodarījums, aģentūru LETA informēja VP.

27.augustā ap plkst.13.30 VP saņēma izsaukumu no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) uz kādu dzīvokli Rīgā, kur mediķi bija konstatējuši 1998.gadā dzimušas jaunietes līķi ar grieztu brūci. Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, notikuma vietā, kur jau bija mediķi un aculiecinieki, nekavējoties ieradās gan policijas darbinieki, gan prokuratūras pārstāve.

Apskatot notikuma vietu un uzklausot liecinieku - personu, kas atradās dzīvoklī kopā ar mirušo meiteni, - liecības, kā arī veicot šo personu pārbaudi, nekas neliecināja par noziedzīgu nodarījumu. Visticamāk, noticis traģisks nelaimes gadījums - vairāki jaunieši dzīvoklī skraidījuši un meitene neveiksmīgi uzskrējusi stikla durvīm, kritusi un sagriezusies ar plīsušā stikla lauskām, pieļauj VP.

Pēc notikušā jaunieši nekavējoties izsaukuši ātro palīdzību un, telefoniski konsultējoties ar mediķiem, visiem spēkiem centušies palīdzēt cietušajai līdz mediķu ierašanās brīdim, tomēr gūtais ievainojums bijis ļoti smags un meitene nomirusi.

Policijā saistībā ar notikušo jau tajā pašā dienā tika sākts kriminālprocess un saņemtas gan mediķu, gan liecinieku liecības. Tāpat tika noteikta ekspertīze, kas ļaus precīzi noskaidrot jaunietes nāves cēloni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas