Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Portāls: Ventspilī neizprotamā nāvē mirst sieviete

Dīvainos apstākļos mirusi kāda 46 gadus veca ventspilniece, viņas mirstīgās atliekas atrastas dziļā mežā Tārgales pagastā. Policija izmeklēšanas interesēs pagaidām lietu nekomentē, informē portāls "Ventasbalss.lv".

Kāda mirušās tuviniece stāsta, ka Natālija 13.jūlijā aizgājusi uz veikalu "Beta" pēc minerālūdens. Tur viņai izveidojies konflikts, un "Latus sardzes" darbinieks viņu no veikala automašīnā aizvedis un atstājis netālu no Ventspils naftas termināļa. Kopš tā brīža sieviete vairs nav redzēta. Pēc aptuveni nedēļas sēņotāji sievietes ķermeni atraduši vairāku kilometru attālumā no naftas bāzes - Tārgales pagastā dziļā mežā pie ceļa uz Dundagu.

Apbedīšanas firmas darbinieki radiem teikuši, ka viņai esot galvas trauma, lauzts sprands un vienai rokai trūkusi plauksta, bet otras nav bijis līdz elkonim.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons skaidro, ka sievietes mirstīgās atliekas jau bijušas sadalīšanās stadijā. Tādēļ vizuāli nav iespējams pateikt, vai viņai bijuši miesas bojājumi ar vardarbības pazīmēm. Par sievietes nāves iemeslu tiek gaidīti medicīnisko ekspertīžu rezultāti.

Tā kā šajā lietā ir vēl daudz neskaidrību, izmeklēšanas interesēs policija iespējamo apsardzes darbinieka saistību šajā lietā pagaidām nekomentē. Tuvāko nedēļu laikā būšot ekspertīžu rezultāti, tad situācija kļūs skaidrāka.

Savukārt uzņēmuma "Latus sardze" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Fjodorovs apstiprināja, ka sievietei veikalā "Beta" izveidojies strīds ar pārdevējām. Viņa esot neadekvāti un rupji uzvedusies, apsaukājās uz pārdevējām un viņām draudēja. Pārdevējas izsauca apsardzi, lai nemiera cēlāju izvestu no veikala. Atbraukušais apsardzes darbinieks tā arī izdarījis, viņš sievieti aizvedis patālāk no veikala, lai viņa nomierinātos un neatgrieztos konflikta vietā. Natālija izlaista pie bijušās zvēru audzētavas netālu no naftas bāzes.

Apsargs, kurš sievieti vedis, apgalvo, ka starp viņiem konflikta nav bijis. Fjodorovs apliecina, ka šis darbinieks pēc rakstura ir mierīgs un iepriekš nekādus pārkāpumus nav izdarījis. Taču apsarga lomu vēl vērtē policija. "Ja viņš būs iesaistīts un būs stāstījis nepatiesību, tad tiks saukts pie atbildības," uzsvēra Fjodorovs. Viņaprāt, darbinieks darījis pareizi, aizvedot sievieti tik tālu no veikala, un tur nekādus pārkāpumus nesaskata.

Tikmēr tuvinieki ir neizpratnē, kāpēc viņa vesta tik tālu no savas dzīvesvietas uz pilnīgi pretēju pusi. Sieviete dzīvojusi Ugāles ielā, iepretim veikalam "Beta". "Mūsu avoti liecina, ka sieviete bijusi garīgi nelīdzsvarota," raksta "Ventasbalss.lv".

Policija par sievietes pazušanu iesniegumu saņēmusi tikai iepriekšējā dienā, pirms viņu atrada. Tuviniece gan stāstīja, ka meita ar iesniegumu pie policijas vērsās jau pirmajā pazušanas dienā, taču atbilstoši noteikumiem šādi iesniegumi tiek pieņemti tikai trīs dienas pēc pieauguša cilvēka pazušanas.

Tagad tuvinieki gaida, kad nelaiķi varēs kremēt, lai viņas pelnus aizvestu uz Sanktpēterburgu Krievijā, kur dzīvo viņas meita un citi ģimenes locekļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas