Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Premjers zinājis par ZZS ministru tikšanos ar Krievijas premjera vietnieku

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) zinājis par viņa pārstāvētās partijas ministru tikšanos ar Krievijas premjera pirmo vietnieku Arkādiju Dvorkoviču, aģentūrai LETA pavēstīja Kučinska preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Premjers uzskata, ka abām valstīm ir jāsadarbojas, jo īpaši tāpēc, ka tās ir kaimiņvalstis. Tomēr sadarbībai ir jānotiek, ievērojot Eiropas Savienībā pastāvošo regulējumu, tostarp pret Krieviju noteiktās sankcijas.

Vaivars arī piebilda, ka dienā, kad notikusi tikšanās, premjers bijis atvaļinājumā.

Kā iepriekš vēstīja interneta portāls skaties.lv, Krievijas premjerministra Medvedeva vietnieks Dvorkovičs pagājušajā nedēļā, apmeklējot Rīgu, ticies ar trīs ZZS ministriem.

Neformālā tikšanās notikusi zivju pārstrādes rūpnīcā SIA Karavela, un tajā piedalījušies finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, satiksmes ministrs Uldis Augulis un zemkopības ministrs Dūklavs.

To, ka notikusi šāda tikšanās, portālam apstiprinājusi Reizniece-Ozola. Viņa skaidrojusi, ka tikšanās laikā runāts par sankciju atcelšanu zivju pārstrādātājiem, kā arī par Inčukalna gāzes krātuvi.

Kā vēsta portāls, tikšanās pretēji diplomātiskajai praksei esot notikusi bez ĀM iesaistes. Dūklavs portālam skaidrojis, ka tikšanās organizators bijis Krievijas vēstnieks Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas