Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Prezidents pārliecināts, ka Vienotībai izdosies atrast šajā situācijā labāko premjera amata kandidātu

"Tieši Vienotība atradīs labāko iespējamo šajā situācijā  [premjerministra amata]kandidātu," trešdien pēc tikšanās ar demisionējušo Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (Vienotība) sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Taujāts, vai vēl līdz Ziemassvētkiem būs skaidrība par premjerministra amata kandidātu, prezidents žurnālistiem sacīja: "Mums ir tāda kopēja vēlēšanās un to mēs arī apspriedām. Tāpēc neesiet pārsteigti, ja jums gadīsies strādāt tad, kad jūs ne visai gribat."

Savukārt Ministru prezidents uzsvēra, ka politiskās konsultācijas, meklējot premjera amata kandidātu, turpinās. Tāpat uzstādījums līdz prezidenta noteiktajam termiņam nākt ar Vienotības virzītu kandidātu saglabājas. Vienlaikus Dombrovskis bilda, ka šajā situācijā pāragri tiek izdarīti secinājumi, un jebkurš uzvārds, kas parādās diskusijās, gandrīz vai automātiski tiek "kronēts" par premjeru.

"Šīs diskusijas starp partijām notiek, tuvākā laikā mēs nonāksim līdz kandidātam, kam būs gan Saeimas vairākuma, gan prezidenta atbalsts," rezumēja Dombrovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas