Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Prokuratūra rosina slēgt portālu pietiek.com

Ģenerālprokuratūra Rīgas apgabaltiesai nosūtījusi dokumentu, kurā rosināts apsvērt iespēju mēģināt slēgt portālu pietiek.com, ziņo minētais portāls. 

Ģenerālprokuratūras pārstāvji nenoliedzot, ka šāds dokuments tiešām varētu būt sagatavots un nosūtīts, taču ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera vārdā apgalvo – vismaz viņš neko par šādu dokumentu nezinot.

Saskaņā ar pietiek.com rīcībā esošajām ziņām Ģenerālprokuratūras neapmierinātību izraisījis gan portāla aicinājums sabiedrībai ziedot, lai būtu iespējams iegādāties un publiskot skandalozākos sējumus no Vladimira Vaškeviča un Tāļa Kravaļa kukuļošanas lietas, kuras saturs oficiāli joprojām tiek slēpts no sabiedrības, gan arī janvāra un februāra laikā vairāk nekā 30 turpinājumos portāla publiskotās Muitas pārvaldes vadītāja Kravaļa, bijušā Muitas kriminālpārvaldes priekšnieka Vaškeviča, Vienotības pārstāvja Edgara Jaunupa un citu minētajā lietā iesaistīto personu liecības un telefonsarunu ieraksti.

Pēc Ģenerālprokuratūras uzskata, būtu nepieciešams brīdināt portālu par šādas rīcības nepieļaujamību vai pat izskatīt iespēju par portāla slēgšanu.

Ģenerālprokuratūras preses pārstāve Laura Pakalne portālam aizvadītajā nedēļā gan apgalvoja, ka Ē.Kalnmeiers par šāda dokumenta pastāvēšanu neesot lietas kursā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas