Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Protestētāja aizdedzinās pie Olaines pagastmājas

Pie Olaines pagasta padomes pirmdienas rītā aizdedzinājās kāda 56 gadus veca sieviete, kura saviem glābējiem pastāstīja, ka tādā veidā viņa centusies protestēt, ka nevar rīkoties ar savu zemi kā to vēlas. Sievieti no liesmām izglābis kāds garāmejošs pašvaldības darbinieks, vēsta aģentūra LETA.

Sieviete šobrīd atrodas Valsts apdegumu centrā, viņas dzīvībai briesmas nedraud, noskaidroja Diena. Apdegumi nav ne plaši, ne smagi, saka ārsti. Sieviete ārstējas intensīvās terapijas nodaļā un pagaidām ir grūti prognozēt, kad viņa atveseļojusies.

Sieviete policijai paskaidrojusi, ka viņas rīcības motīvs ir liegums sadalīt mantoto zemi vairākos mazākos apbūves gabalos, Dienai atklāja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava.

Arī Olaines pagasta padomes priekšsēdētāja vietnieks Andris Tiesnieks aģentūrai LETA apstiprināja, ka sieviete jau pirms vairākiem gadiem mēģinājusi iegūt atļauju zemi sadalīt, bet pašvaldība to nav ļāvusi, jo tas būtu pretrunā ar teritorijas plānojumu. Viņš pastāstīja, ka, ierodoties darbā un kāpjot ārā no mašīnas, pamanījis sievieti, kura ar degšķidrumu rokās stāvēja pie pagastmājas. Sieviete sūdzējusies par grūto dzīvi, par to, ka nav naudas.

"Sievietes māte mantojusi īpašumu, uz kura atrodas dzīvojamā māja diezgan bēdīgā stāvoklī. Pirms liesmas aizšķilšanas sieviete sūrojās, ka nav ne naudas, ne mājas, jo tā brūkot kopā. Varu spriest, ka viņa ir gribējusi savu zemi sadalīt mazākos gabalos, ko jau pirms dažiem gadiem lūgusi pašvaldībai," stāstīja Tiesnieks.

(precizēts 1.rindkopā - Olaines pašvaldības nevis Jaunolaines)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas